EE8 stabilizacni tycky

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

EE8 stabilizacni tycky

Příspěvekod J!R! » 23 kvě 2011 21:10

Tak co EE8 a swaperi... kdo z vas uz toto nekdy menil.Kde jste sehnali tento dil???Zrovna to docela nutne resim a bohuzel mi vychazi jen origo Honda za 2500kc bez dph za kus.... *cry*
Přílohy
DSC04290.JPG
Aby bylo jasno co mam na mysli....

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: EE8 stabilizacni tycky

Příspěvekod Minor » 23 kvě 2011 22:07

Mám pocit, že v druhovýrobě neexistuje.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 23 kvě 2011 22:15

leda koupit nejaky podobny cepy a svarit mezi ne tycku
Jazzik

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 kvě 2011 07:15

Kamos je v jakymsi katalogu nasel,ale neni moznost jejich objednani...tak nechapu proc mi davaj falesnou nadeji.Dalsi vec je ze i v PU sade od hyperflexu primo na vteca jsou,ale jen jako zavitovy tycky,cili pro ED9.Pak je dalsi moznost to vzit pres ALDY na h-c,jenze ten udajne neposila pres postu a jedine poprosit nejakeho prazana....mnooooo ale jsem tvrdohlavej a zvyklej se spolehnout pouze sam na sebe,tak hold asi fakt pujdu do Hondy a dam 6tis za dva kusy...
Vyrobit me to taky napadlo jenze je to risk,ikdyz pri prasknuti by se nic neporusilo,ale nelibi se mi nebezpeci ze ohrozim gumu a vazelinu...A stejne co by to pak vydrzelo?Opravdu bude asi nejlepsi dat origo Honda a mit na min 100tis km pokoj...ale co si budem povidat,neni to malo penez...

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 24 kvě 2011 11:44

J!R! píše:Kamos je v jakymsi katalogu nasel,ale neni moznost jejich objednani...tak nechapu proc mi davaj falesnou nadeji.Dalsi vec je ze i v PU sade od hyperflexu primo na vteca jsou,ale jen jako zavitovy tycky,cili pro ED9.Pak je dalsi moznost to vzit pres ALDY na h-c,jenze ten udajne neposila pres postu a jedine poprosit nejakeho prazana....mnooooo ale jsem tvrdohlavej a zvyklej se spolehnout pouze sam na sebe,tak hold asi fakt pujdu do Hondy a dam 6tis za dva kusy...
Vyrobit me to taky napadlo jenze je to risk,ikdyz pri prasknuti by se nic neporusilo,ale nelibi se mi nebezpeci ze ohrozim gumu a vazelinu...A stejne co by to pak vydrzelo?Opravdu bude asi nejlepsi dat origo Honda a mit na min 100tis km pokoj...ale co si budem povidat,neni to malo penez...

gumu muzes sundat a vazelina se da domazat....
Jazzik

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 kvě 2011 12:35

:) ja vim...jen jsem po ranu linej *vytlem* samozrejme bych to tak udelal
Jinak byl jsem v Honde a chtel to objednat...bohuzel v Evrope nejsou a nejspis ani nebudou....ale pak mi jeste zavolali a sehnali cosi v druhovyrobe za 500kc/ks...jen se bojim ze to bude ta na ED9... :( no zitra si pro me jdu,tak jsem zvedav

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 kvě 2011 16:53

J!R! píše::) ja vim...jen jsem po ranu linej *vytlem* samozrejme bych to tak udelal
Jinak byl jsem v Honde a chtel to objednat...bohuzel v Evrope nejsou a nejspis ani nebudou....ale pak mi jeste zavolali a sehnali cosi v druhovyrobe za 500kc/ks...jen se bojim ze to bude ta na ED9... :( no zitra si pro me jdu,tak jsem zvedav

Čau J!R!, tak já jsem se ptal u toho svého prodejce, co mi dělal to rameno. Bohužel víc budu vědět až zítra. Ale pokud bude mít, budeš mít 100% jistotu, že to budou ony a budou max to 600 kč za jeden. Tedy jako u mě.

Zítra bych Ti dal vědět, jestli chceš :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 kvě 2011 19:50

LoizaCS píše:
J!R! píše::) ja vim...jen jsem po ranu linej *vytlem* samozrejme bych to tak udelal

Čau J!R!, tak já jsem se ptal u toho svého prodejce, co mi dělal to rameno. Bohužel víc budu vědět až zítra. Ale pokud bude mít, budeš mít 100% jistotu, že to budou ony a budou max to 600 kč za jeden. Tedy jako u mě.

Ano urco mi dej vedet...ale ty tam 100% nemas novej dil!!!

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 kvě 2011 20:11

J!R! píše:
LoizaCS píše:

Ano urco mi dej vedet...ale ty tam 100% nemas novej dil!!!

Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 kvě 2011 20:27

Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít[/quote]

Ty fakt si nemyslim ze to bylo novy....to by vypadalo uplne jinak.Kazdoapdne ti dam zitra vedet jak jsem dopadl ja a od teho se odpichnem :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 kvě 2011 20:33

J!R! píše:Říkal, že ano. Že to bere někde od nějakého dodavatele... ale nevím nic víc... zítra mu mám zavolat a zeptat se, jestli ještě má. Pak bych Ti nějaé mohl vzít

Ty fakt si nemyslim ze to bylo novy....to by vypadalo uplne jinak.Kazdoapdne ti dam zitra vedet jak jsem dopadl ja a od teho se odpichnem :)[/quote]

zase si nemyslím, že by si takhle kazil pověst... a i tak, i kdyby to použité a v dobrém stavu, tak 600 korun je pořád daleko přijatelnější částka jak 2600 bez DPH... nemyslíš ? :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 kvě 2011 20:59

tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 kvě 2011 14:59

J!R! píše:tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...

Tak mám informace. Že prej byla náhoda, že to měl. Měl zrovna skladem jednu a tak ji vzal. Ale jinak teď nemá. Ale bude mít buď v úterý či středu. A když jsem se ho zeptal, jestli to je nové či použité, tak řekl, že samozřejmě nové. Ono jakože fakt auto-bayer by si nic takového nedovolil prodat použitý díl. To by bylo pod úroveň AB. Sice je drahý, ale odvede dobrou práci. Dokonce i hned poznali, že mám swapa :-D že prej ty auta dobře znaj :-) a pochválil, že ho chci zachránit, že si to zaslouží :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 kvě 2011 15:37

LoizaCS píše:
J!R! píše:tak zalezi ja stav ze?A fakt pochybuju zeby to bylo novy.....novy cepy vypadaj uplne jinak...tomu nebudu nikdy verit,to fakt sry....A jsem moc zvedav jak dopadnu ja s Hondou,pripadne Ty...

Tak mám informace. Že prej byla náhoda, že to měl. Měl zrovna skladem jednu a tak ji vzal. Ale jinak teď nemá. Ale bude mít buď v úterý či středu. A když jsem se ho zeptal, jestli to je nové či použité, tak řekl, že samozřejmě nové. Ono jakože fakt auto-bayer by si nic takového nedovolil prodat použitý díl. To by bylo pod úroveň AB. Sice je drahý, ale odvede dobrou práci. Dokonce i hned poznali, že mám swapa :-D že prej ty auta dobře znaj :-) a pochválil, že ho chci zachránit, že si to zaslouží :-)

Nezlob se na me,ale novy to neni v zadnym pripade!!!!Ted si myslim jestli oba mluvime o jedne a te same veci...Ses si opravdu jistej ze se bavime o te veci na obrazku???A myslel to i ten mechos?
Jinak z Hondy se mi neozvali a nebyl cas se stavit,tudiz tak ucinim zitra a pokud to nebude 100% beru od teho typka dva kusy-leva a prava....Jinak jsem hold nepojizdnej... :(

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 kvě 2011 15:45

J!R! píše:
LoizaCS píše:

Nezlob se na me,ale novy to neni v zadnym pripade!!!!Ted si myslim jestli oba mluvime o jedne a te same veci...Ses si opravdu jistej ze se bavime o te veci na obrazku???A myslel to i ten mechos?
Jinak z Hondy se mi neozvali a nebyl cas se stavit,tudiz tak ucinim zitra a pokud to nebude 100% beru od teho typka dva kusy-leva a prava....Jinak jsem hold nepojizdnej... :(

Jako já se na Tebe nezlobím :-D to v žádném případě :-D já jen říkam to, co mi bylo řečeno :-) Jistě, já jsem mu donesl fotku toho držáku na stabík a říkal, že to je ono. Mě to právě bylo divné a tak jsem se prostě chtěl ujistit, ale on mi to všechno potvrdil.

To už to máš tak špatné????????? =-O
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 kvě 2011 16:02

Ono to bylo porad takovy spatny,ale kaslal jsem na to....avsak jeden den jsme doma skoncili driv a ja z nudy ze si ho vymenim,pac mam jeden slusnej....samozrejme to neslo oddelat,tudiz flexa,pa pa a kdyz jsme tam chtel dat ten jinej,tak mi doslo ze se deli levej a pravej...takze leva strana ke ted bez stabiku....a stejne chci vymenit oba.Tak ja se zitra ozvu,jak jsem dopad a kdyztak bys mi to objednal o teho borca....diiiik *pohladit* :)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 26 kvě 2011 16:09

J!R! píše:Ono to bylo porad takovy spatny,ale kaslal jsem na to....avsak jeden den jsme doma skoncili driv a ja z nudy ze si ho vymenim,pac mam jeden slusnej....samozrejme to neslo oddelat,tudiz flexa,pa pa a kdyz jsme tam chtel dat ten jinej,tak mi doslo ze se deli levej a pravej...takze leva strana ke ted bez stabiku....a stejne chci vymenit oba.Tak ja se zitra ozvu,jak jsem dopad a kdyztak bys mi to objednal o teho borca....diiiik *pohladit* :)

Jistě, počítej se mnou. Já mu příští týden zavolám a popřípadě bych Ti objednal pravou a levou stranu. Ale to se když tak pak domluvíme ok? Každopádně dej sem vědět, jak si dopadl, jestli něco máš nebo ne, ok?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 26 kvě 2011 16:26

ano,ano,ano...zitra se ozvu...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 27 kvě 2011 15:25

Takze mi je prosim obednej...mam Ti poslat penize na ucet?Anebo o vikendu bych mel jet do Slavkova za ucetni,tak ti je muzu dat hotove.V Honde mi rekli ze jejich dodavatel umi sehnat pouze levou a ze asi v pondeli....takze je 100% beru pres Tebe.Dik

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 27 kvě 2011 18:52

J!R! píše:Takze mi je prosim obednej...mam Ti poslat penize na ucet?Anebo o vikendu bych mel jet do Slavkova za ucetni,tak ti je muzu dat hotove.V Honde mi rekli ze jejich dodavatel umi sehnat pouze levou a ze asi v pondeli....takze je 100% beru pres Tebe.Dik

Zatím počkej. Zatím mi nedávej nic, já mu mám ve středu zavolat a domluvit se s ním. Zaplatím to a pak si proto přijedeš. Cena by měla být 600 za kus. Měla být. Kdyby byla jiná, tak samozřejmě informuji dopředu plus bych Ti dodal fakturu, aby sis nemyslel, že jsem si za to něco vzal taky, ok? :-)
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“