E88 a ED9 rozdíl v kapotách???
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
E88 a ED9 rozdíl v kapotách???
Ahoj, docela by mě zajímalo jakej je rozdíl mezi těmito kapotami krom prolisu..? Respektive, proč by nepasovala E88 na ED9???
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Re: E88 a ED9 rozdíl v kapotách???
Ahoj no určitě je vyměníš ale rozdil je v tom ze kapota z ee8 je delsi a ma jinej tvar svetel takze to nebude dopasovany
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Á, já si to myslel, no škoda... 
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
jestli máš přebytečnou kapotu na EE8 vpořádku tak tě jí rád zbavim

Nápodobně,jaká je barva?
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi EE8 a ED9 co se motoru nebo podvozku týče? Rozdíly v karoserii jsem shlédl ale zajímá mě motorová část
Díky moc Michal CV
MiFr píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli je nějaký rozdíl mezi EE8 a ED9 co se motoru nebo podvozku týče? Rozdíly v karoserii jsem shlédl ale zajímá mě motorová částDíky moc Michal CV
Značný:)
Jiný motor, převodovka, rozdělovač, komora sání, ecu, pojistkovka, plynové lanko, lambdy, svody, altík, chladič, filtr, kabeláž.
Podvozek - jiná pera, tlumiče, silentbloky, stabilizátory, ramena, těhlice, brzdy, nápravnice.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
A ještě EE8 je lepší nebo horší než ED9 ? Jsem v tomhle ohledu neznalec a bohužel ještě asi dlouho budu tak se pták kde můžu:) Díky moc
Michal CV
všichni budou tvrdit ze EE8 je lepsi ale ja jsem pro ED9
:D:D
Mě jde o to že jsem někde viděl inzerát a tam bylo, že jen pro ty kteří poznají rozdíl mezi EE8 a ED9 tak jsem se o to začal zajímat
jinak si sháním CRX protože jsem do ní zamilovanej až po uši a kamarád si jí teď koupil tak musim taky bohužel řidičák je přednější
Díky moc Michal CV
ne musim to upravit abych te nematl EE8 je lepsí motor ma uz 110 Kw podvozek je lip řešen. zatím co ED9 má max 96 KW tedy vse je v zakladu to ze pak kazdej pise jiny vykon to uz je po uprave nejake 
A s dostupností dílů je to nastejno?? +- ?? Michal CV
každopádně dostupnost ee8 dílů mnohem horší, to už je pro ty kteří ji vyloženě chtějí a vědí co mají
začal bych ed9 kde máš všechny díly krásně dostupný a je levnější 
Děkuju moc za rady a vysvětlení jak mile budu mít CRX tak tu budu furt a tahat z Vás rozumy
Díky moc
Michal CV
těším se! každý aktivní člen vítán!

Dostupnost dilu je na ED9 dobra alespon jsem vse zatim sehnal na EE8 nemuzu rict jak to je ale rekl bych ze to bude horsi nebo podobne alespon to dulezite jako jsou brzdy atd. ovsem s karoserii je to horsi kdyz tuknes predni naraznik apod. tak si priprav vetsi obnos penez u EE8 protoze je docela rarita sehnat jenom naraznik za dobre penize v dobrem stavu nebo jenom blinkr u ED9 je to snazsi navic na EE8 kdyby te zajimal tuning nesezenes cira svetla a vubec se spatne schani treba narazniky vetsinou jen domaci vyroba nebo "Mugen" kit na ED9 je toho vice ale tuning neeeee
kazdopadne je treba si ujasnit proc CRX chces pokud ji chces jen proto ze to je rychle auto a mas rad spise kone ci Nm tak bych to asi nehrotil a koupil si dostupnejsi ED9 navyzkouseni a kdybys ji nahodou bournul tak se zas tak moc nestane ale EE8cek je cim dal tim mene byla by ji skoda
. Pokud ale chces crx protoze se ti opravdu libi a chces to auto proste mit a dokazes ozelet komfort a to ze te obcas proste nejake auto predjede tak to proste je tak Jdi do EE8 budes potom litovat toho ze jsi si ji nekoupil rovnou. Ono zase rika ti to nekdo kdo CRX ma jako srdcovku no takze to bude asi trochu zkreslene nekdo rekne je to jen auto ale pro me je to proste auto s dusi no a kazda crx se proste dle meho chova jinak
ja byt tebou otukam ED9 a kdyz se ti bude libit koupil bych EE8 na sprintech to moc nepoznas V-tec CRX neboli EE8 te da tak max o 2 auta me dala o 1 auto a mam ED9 takze jestli ti to nevadi ze te da V-tec o auto tak to proste nevadi kazdopadne studuj a potom kupuj popripade si vem sebou nikoho na koupi at koupis dobry kus
urcite bude nekdo tady z klubu ochotny s tebou pro crx zajet 

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
zrovna pozičky chci na ee8 koupit a připravuju si 2000,-...přední světla 4000,-....pozičky na ed9 tu prodávám za cca 200,- a nikdo je nechce, přední světla za 500,- a to samé
tolik pro představu...
U EE8 je potíž s karosářskými díly na předek, protože se v druhovýrobě nevyrábějí.
Naopak na úpravy motorů je dílů spousta, na rozdíl od ED9.
Naopak na úpravy motorů je dílů spousta, na rozdíl od ED9.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Chlapy díky moc
já jsem do CRX zamilovanej pro vzhled a když to trochu líp pojede tak jenom dobře
už mám jednu vyhlídnutou za 19 000,- viděl jsem zatím jen fotku tak až budou peníze tak s ena ní zajedu kounout a popřípadě bych se ještě s Vámi domluvil kdyby se tu našel někdo ochotný jí se mnou očíhnout
Díky moc chlapy Michal CV
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“