Dorazy
Moderátor: Minor
Dorazy
Ahoj, chtěl bych dát dorazy na tlumiče, koukal jsem na net a jsou v nabidce 12, 16 a 21mm, máte s tím někdo zkušenosti keré tam dát? Mám sériový podvozek..díky moc
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dorazy
Tam ma 17´
co?
Mam tam normalne ty kola co tam maji byt tj 195/50/15, jde o to ze to mam rozsirene o 10 cm na kazdy strane + samozrejme 10 cm podlozky, takze to neni nejaka divocina co by cumela ven ale kdyz beru ostrejc zatacku a nebo je na silnici nejaka vetsi vlna tak mi kola drou o lemy..je mi jasne ze bych to nejlip vyresil tvrsim podvozkem ale ted potrebuju investovat na ceru do jinych veci tak premyslim o dorazech..
Honda Prelude 2.0 F20A4
to bych se mozna pidil po stavu tlumicu a pruzin,jelikoz ja mam snizene o 30mm auto,mam tam 195/50 r15 kery lezou tak 2cm ven z auta a skrtam pouze levym prednim kolem pri prujezdu hupem protoze ten tlumic uz doslouzil
Jazzik
jde o to že nemám sériové lemy, mám laminátové a jsou o trochu níž než origo a navíc tlumiče by měli být v pohodě.. teda snad 
Honda Prelude 2.0 F20A4
Ozz píše:jde o to že nemám sériové lemy, mám laminátové a jsou o trochu níž než origo a navíc tlumiče by měli být v pohodě.. teda snad
baj voko sou vpohode,to znam
Jazzik
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše: + samozrejme 10 cm podlozky..
podvozek te bude milovat
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude