Anténa
Moderátor: Minor
Anténa
Hoj, zkoušel někdo demontovat anténu? Vim že tam drží na dvou šroubech, ale jde mi o ten zbytek co je v karoserii..Ta moje si tam lítá jak chce, tak ji chci vyměnit a nechci nic urvat a pod. Díky za radu
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Re: Anténa
Já jí mam vyndanou, ale už si bohužel nevzpomínám jak to šlo, ale na 100% v tom neni žádnej háček, jinak bych si to pamatoval...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
jestli dobře pamatuju, tak když jsem ji měnil za novou, tak nahoře povolíš ty dva šroubky. Na druhou stranu na kabel připevni dlouhej drát. Je potřeba tahat pomalu, jinak se ti zatáhne do sloupku. S tím drátem je potřeba párkrát zatáhnout zpátky, aby se povolil kábl. Navíc když budeš dávat novou, tak to zase na ten drát připevníš a pomalu natáhneš sloupkem dolů.
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
no, tak na to jsem zvědavej..Re: Anténa
mě se teda anténu vyndat nepodařilo, vyšrouboval jsem ty 2 šroby co jí drží a nevím jestli je to přirezlý nebo co ale ani se to nehlo, tak jsem se na to radši vyprd abych něco neurval.. 
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ozz píše:mě se teda anténu vyndat nepodařilo, vyšrouboval jsem ty 2 šroby co jí drží a nevím jestli je to přirezlý nebo co ale ani se to nehlo, tak jsem se na to radši vyprd abych něco neurval..
Zdravím člověče
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
kdyby někdo scháněl novou, tak tahle vypadá že by tam mohla pasovat
http://www.stualarm.cz/produkt/rma864-teleskopicka-antena-do-sloupku/
Na civicu 4.g sem se s ní jednou pral 4 hodiny,ale hodně dělalo že sem nepoužil drát jak píše Ajsik ale lovil sem jí v tom sloupku tím malým průzorem co tam je
Už bych to nikdy nechtěl dělat znova,na druhou stranu vnitřní lepená anténa na sklo taky zklamala, a origo je origo.
Už bych to nikdy nechtěl dělat znova,na druhou stranu vnitřní lepená anténa na sklo taky zklamala, a origo je origo.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
jde to bez potíží jakmile se povolí ty dva šroubky,musí se ještě opatrně (aby se nezničil lak)je li přilepená v místě otvoru (stáří je prevít).Pak se musí uvolnit kabez rádia potáhnou ho pod A sloupek a pomalu popotahovat celou anténu i s ním,kabel je dost dlouhej aby jsme ho celej neprotáhli.Na origu anténě jsou nalepeny ještě molitanové kroužky aby nerezonovala...totéž se muže udělat na novou.Pokud najdete kupte si anténu se zesilovačem .Kdyby se při vytahování antény něco seklo,tak o kuz z5 a znova opatrně ,ideál je ve stejném tempu koax vstrkávat ale ne moc aby se nehromadil...seká se o ostré hrany sloupku.Lovu zdar
Ajsik píše:kdyby někdo scháněl novou, tak tahle vypadá že by tam mohla pasovat
Tak jsem se taky jal opravit anténu, protože už nešla zasouvat. Podařilo se mi sehnat tuhle výše a mám pro vás dvě zprávy: ta špatná je že šrouby jsou tam zrcadlově obráceně, takže to nejde nijak přišroubovat. Nicméně mám i dobrou - půjde to předělat do původní krytky. Brzo se do toho pustím.
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
A má někdo tu anténu ze zesilovačem?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Dobrá otázka, tiež ho chcem kúpiť a napojiť na anténu čo som kúpil, tak či to má význam, aké sú skúsenosti a pod ...
Můžu napsat stručný návod jak tam narvat tu od Stualarmu, ale teď mám trochu jiné starosti.
Bol by som rád
až budeš mať náladu 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem mělil anténu na šedivce a bohužel se mi při vyndávání vytrhnul kabel
takže nešel použít předchozí návod s drátem, jak jsem to dělal kdysi u červený.
Zkoušel jsem prostrčit tvrdší drát, ale dostal jsem se jen kousek pod přední okno a dál ani boha...Ani zespoda se mi to nedařilo. No asi po dvou hodinách jsem to vzdal a vyřešil to tak že jsem vyvrtal díru ve sloupku a kabel vyvedl u okna a pak dolů. Táhnul jsem to podle kabelů co vedou k šíbru. Uff povedlo se a ani to nevadí tomu plastu co je na sloupku
PS . Anténu jsem použil tu od Stualarm a předělal na původní černej plast
Zkoušel jsem prostrčit tvrdší drát, ale dostal jsem se jen kousek pod přední okno a dál ani boha...Ani zespoda se mi to nedařilo. No asi po dvou hodinách jsem to vzdal a vyřešil to tak že jsem vyvrtal díru ve sloupku a kabel vyvedl u okna a pak dolů. Táhnul jsem to podle kabelů co vedou k šíbru. Uff povedlo se a ani to nevadí tomu plastu co je na sloupku
PS . Anténu jsem použil tu od Stualarm a předělal na původní černej plast
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“