ahoj vospolok.
vie niekto ci ma nejaky vyznam tankovat 100 oktanovy benzin do D16Z5 miesto klasiky 95? bude to mat pozityvny vplyv na vykony alebo pri tomto motore vobec nie?
100 oktan. ano alebo nie?
Moderátor: Minor
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: 100 oktan. ano alebo nie?
Tak výrobca udáva minimálne 98oktánov a viac...
Mne to išlo na 100 živšie ale tá cena
a v meste mi to je na prd v kolonach plus cestou z práce (cca 5min.) sú kolkokrát aj dva radary za sebou takže za 4 a 50 na 2000ot 
Mne to išlo na 100 živšie ale tá cena
a v meste mi to je na prd v kolonach plus cestou z práce (cca 5min.) sú kolkokrát aj dva radary za sebou takže za 4 a 50 na 2000ot 
riadiaca jednotka na B16A1 sa nevie nastaviť podla kvality benzínu na rozne režimy, B16A2 to už vraj dokáže. určite tam ale rozdiel je, jednak v spotrebe, aspoň čo som ja postrehol, spravím viac km na nádrž, je tiež otázka či 95ka je naozaj 95ka
bavil som sa s chlapíkom čo jazdil závody do vrchu a bol špička & medzi 100 a 98 vraj nevidel rozdiel
takže za mňa áno, ale stále sa mi zdá zbytočne...
bavil som sa s chlapíkom čo jazdil závody do vrchu a bol špička & medzi 100 a 98 vraj nevidel rozdiel
takže za mňa áno, ale stále sa mi zdá zbytočne...
enjoy VTEC
Zkouška
Ráno jsem zkoušel něco napsat a nějak se to nechtělo éé ......jak bych to řekl, načíst na fórum.
D16z5 není stavěná na 100 oktanový benzín a proto je zbytečné do ní lít něco jiného jak 95ku.Ale jestli chceš snížit spotřebu a zlepšit chod motoru, tak doporučuji Sheel V-Power 95.Vlastní zkušenost.
Ráno jsem zkoušel něco napsat a nějak se to nechtělo éé ......jak bych to řekl, načíst na fórum.D16z5 není stavěná na 100 oktanový benzín a proto je zbytečné do ní lít něco jiného jak 95ku.Ale jestli chceš snížit spotřebu a zlepšit chod motoru, tak doporučuji Sheel V-Power 95.Vlastní zkušenost.

určitě shell W-power, po městě ne ale jinak to žere o něco míň..
Honda Prelude 2.0 F20A4
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
já už mu nějakej čásek dopřávám VP-Racing
Cena sice vysoká, ale co bych pro něj neudělal.
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
také mu nedávám nic jiného než V-Power a spokojenost!! Jednu dobu někdo dával na H-C výkonostní křivky vlastního auta s V-Power a Vervou... bylo to zajímavé...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“