přeskočený řemen
Moderátor: Minor
Re: přeskočený řemen
cca 20 km, stejně tak do práce, u astry jsem nikdy s baterkou problém neměl, je mi to divné
skus si kupit multimeter u cinana a skus si zmerat prud ktory ti odbera auto, uvidis ci to je odberom alebo uz vyslahanou baterkou ...
budu si muset něco takového koupit, baterka je v autě cca 3-4 měsíce
Stoji to par korun, len potom ked to budes merat najdi si navod, neni to zlozite len sa s tym da celkom lahko odpalit ten multimeter ... resp. nic nenameras 
ok
já to doposavaď zkoušel zkoušečkou ve šroubováku
jinak kde to mám měřit, jediný odkrytý drát je na baterce, ale tam je píčovina to měřit
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Stean píše:okjá to doposavaď zkoušel zkoušečkou ve šroubováku
jinak kde to mám měřit, jediný odkrytý drát je na baterce, ale tam je píčovina to měřit
jasne ze na baterce ale pokud chces merit odber musis to prepnout na Ampery vetsinou se musi prendat i cerveny drat do jine zdirky a pak ho das do serie mezi plus baterky a sundany kabel z plusoveho polu jde o to aby proud protekal skrz merak. chces to nakreslit nebo chapes? a zkousecka ve sroubovaku je ti na ho.....
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle
skritek píše:Stean píše:okjá to doposavaď zkoušel zkoušečkou ve šroubováku
jasne ze na baterce ale pokud chces merit odber musis to prepnout na Ampery vetsinou se musi prendat i cerveny drat do jine zdirky a pak ho das do serie mezi plus baterky a sundany kabel z plusoveho polu jde o to aby proud protekal skrz merak. chces to nakreslit nebo chapes? a zkousecka ve sroubovaku je ti na ho.....
jojo chápu
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
myslis uhliky. kdyztak zajed se ti na to podivam
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle