Středová matice
Moderátor: Minor
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Re: Středová matice
proc vyndavas starter? co ma spolecneho starter s matici na poloose?
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle

skritek píše:proc vyndavas starter? co ma spolecneho starter s matici na poloose?
Kvuli zamezeni pohybu kdyz bude povolovat... ale bohate staci brzdit...
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:skritek píše:proc vyndavas starter? co ma spolecneho starter s matici na poloose?
tak bud brzdit nebo strcit sroubovak do kotouce a kdyz nejsou chlazene tak nechat kolo a jeste brzdit vyndavat starter mi prijde zbitecne slozite
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
skritek píše:J!R! píše:skritek píše:proc vyndavas starter? co ma spolecneho starter s matici na poloose?
tak bud brzdit nebo strcit sroubovak do kotouce a kdyz nejsou chlazene tak nechat kolo a jeste brzdit vyndavat starter mi prijde zbitecne slozite
nebuď pintlich...třeba chtěj vyzkoušet zuby na věnci,kola a ložiska v převodovce a otestovat silentbloky který tak nádherně pružej.
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes prozmenu nemohl povolit sroub na klice vzduch nemel sanci ani velka 3/4 bouchacka s 9 atmosferama takze velka racna dat 5ku slapnout na brzdu ale spojka nejak nevydrzela kroutak 850Nm takze jsem si vzpomel na prispevek od Maggotha vyndal starter prodlouzil tyc a pak se mi sroub podarilo povolit takze jeho napad ktery je naprosto nepochopitelnmy a zbitecny pri povolovani matic na poloose tak na povoleni sroubu na klice je to super

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Ty máš 85Kg Skřítku 
Jinak prošel jsem si všemi těmito srač....
Matice na poloosách jsem musel rozseknout. Pak až šly povolit.
Šroub na řemenici jsem zkoušel všemi variantami- gola, malá páka, velká páka, násobič (ten málem urval motor ze silentu), propan a trochu nahřát,
Nakonec pomohl přípravek. Ze silnostěných tyčí jsem udělal L tvar. Na jednu stranu jsem navařil 17 ořech v pouzdře (protože jsem ho roztrhl).
Podložil jsem tento přípravek v ohybu. Zavěsil jsem se na něj svými 100, a tatka dal jednu dobře mířenou ranu paličkou na osu té trubky (čili axiálně na kliku)
ozvalo se rupnutí a šroub povolil.
Na nápravnic jsem musel vyřezávat silenty a pak odvrtávat zbytky šroubu, nebo to tahat vytahovákama. Taky užasné.

Jinak prošel jsem si všemi těmito srač....
Matice na poloosách jsem musel rozseknout. Pak až šly povolit.
Šroub na řemenici jsem zkoušel všemi variantami- gola, malá páka, velká páka, násobič (ten málem urval motor ze silentu), propan a trochu nahřát,
Nakonec pomohl přípravek. Ze silnostěných tyčí jsem udělal L tvar. Na jednu stranu jsem navařil 17 ořech v pouzdře (protože jsem ho roztrhl).
Podložil jsem tento přípravek v ohybu. Zavěsil jsem se na něj svými 100, a tatka dal jednu dobře mířenou ranu paličkou na osu té trubky (čili axiálně na kliku)
ozvalo se rupnutí a šroub povolil.
Na nápravnic jsem musel vyřezávat silenty a pak odvrtávat zbytky šroubu, nebo to tahat vytahovákama. Taky užasné.
Nebo si použil dvoumetrovou tyč a vážíš 42,5 (to by vzhledem k tvé přezdívce změno věrohodněji) 

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Blackburn píše:Nebo si použil dvoumetrovou tyč a vážíš 42,5 (to by vzhledem k tvé přezdívce změno věrohodněji)
ano nejak podobne jen jsem mel 3m paku a vazim 28 kg

Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
tak tady jsem nasel ten nasobic krouticiho momentu za rozumnou cenu. není to sice to same co jsem pouzival ale mohlo by to tez fungovat
http://www.hobynaradi.cz/cs/ostatni/976 ... r-pol.html

http://www.hobynaradi.cz/cs/ostatni/976 ... r-pol.html
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“