Skořepiny ... jak je namontovat?
Moderátor: Minor
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Skořepiny ... jak je namontovat?
Tady jsou ty sedačky.... tedy za 2500.... mám je vzít nebo ne? Jestli ne, znate pravděpodobně lepší sedačky...
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
ahoj,no heled tak tyhle maj uchyceni zespod,takze nejaka redukce a sup na origo pojezdy...pokud sou za 2500kc tak si myslim,ze hezka cena,ale je skoda,ze to neni zadna znacka,takze asi vahove ani moc neusetris a co ti to udela se zadama na delsi cesty tezko rict....ale mam vyhlidnuty podobny a zalezi co si za ne dotycny rekne...
Jazzik
- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:ahoj,no heled tak tyhle maj uchyceni zespod,takze nejaka redukce a sup na origo pojezdy...pokud sou za 2500kc tak si myslim,ze hezka cena,ale je skoda,ze to neni zadna znacka,takze asi vahove ani moc neusetris a co ti to udela se zadama na delsi cesty tezko rict....ale mam vyhlidnuty podobny a zalezi co si za ne dotycny rekne...
Tak za tu cenu bych ani nemohl čekat nějakou pořádnou kvalitu, ale zase za 2500? Když nejlevnější jsem viděl o 4 tisíc nahoru? Tak si myslím, že dobrý. Záda mám stejně v háji, takže delší cesty bych to neřešil
Podle všeho mají mít obě 12 kg, kdežto ty moje mají asi 26 obě. Ale někdo mi slíbil, že je sváží, nevím kdo, ale třeba sem ještě napíše
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Jo tak vypadaj dobre,ale byt tebou,tak vydrzim a casem necham opravit origo EE8...Jako ikdyz hraju dost na vahu,tak zas takova uspora to neni,jde ciste jen o desing a ze vic podrzi....Ale obavam ze v pripade havarie na tom nebudou tak dobre jako origo....Vsak se tady tech svych bojim no....Kazdopadne cena je to hezka,ale udelal bych z nich krerslo k pc..
uz mam EE8 i ED9... 

- Martin666
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Jo tak vypadaj dobre,ale byt tebou,tak vydrzim a casem necham opravit origo EE8...Jako ikdyz hraju dost na vahu,tak zas takova uspora to neni,jde ciste jen o desing a ze vic podrzi....Ale obavam ze v pripade havarie na tom nebudou tak dobre jako origo....Vsak se tady tech svych bojim no....Kazdopadne cena je to hezka,ale udelal bych z nich krerslo k pc..uz mam EE8 i ED9...
To si chci nechat ty sedačky, ale to chci mít časem ještě jedno CRX a to by bylo jak kdyby na ježdění, ale prostě jakože celý originál stav. A tam bych měl potom tyto sedačky, ale teďka... no nevím
J!R!, já nemám v plánu se vybourat
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření