Co to ku**a??

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Elbi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Co to ku**a??

Příspěvekod Elbi » 25 říj 2010 22:34

Normálně haluz , nechal sem si vyměnit termostat, a od tý doby co mi to vyměnil se mi posunul omezovač na 7000, mamiiii já chci zpátky 7500 *cry* dyt na to nemá žádnej vliv, snad ne? to mi hlava nebere jako... jediný co tam sundal bylo víko rozdělovače a pak rovnou ten termostat... i sem potom zkoušel resetovat ŘJ a furt 7000.. to neeeeee :shock:

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Co to ku**a??

Příspěvekod Minor » 26 říj 2010 11:49

Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.
Netvrdím ale, že to tak určitě je:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 26 říj 2010 17:12

Minore spravne
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 26 říj 2010 17:36

skritek píše:Minore spravne

Pýřím se:)
A zdravím tě:)
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Elbi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Elbi » 26 říj 2010 19:05

Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.

s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 26 říj 2010 22:11

Elbi píše:
Minor píše:Napadá mě jediné vysvětlení, jsou dva typy termostatů, na 78 a 82 stupňů myslím. Ecu při studeném motoru motoru posunuje omezovač níž (aspoň si to myslím), takže při teplejším termostatu může být teplota na čidle o něco vyšší a ecu tak může pouštět omezovač výš.

s tim posunutím omezovače sem to taky slyšel, ale tohle byly oba termostaty na 78 stupnů, oba stejný, a i při maximálně zahřatym motoru je pořád jen 7tis .... tak co ale s tim?

aspon tolik nebudes huntovat motor :)

Warezz.K
Fórum podpora
Fórum podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warezz.K » 27 říj 2010 05:24

No já víc jak taky 7 nejdu :) Přecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.
Obrázek
Obrázek

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 27 říj 2010 18:04

Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejdu :) Přecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.

Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovým :twisted: v 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec :lol: *vtec*
enjoy VTEC

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 27 říj 2010 18:09

pepo crx píše:
Warezz.K píše:No já víc jak taky 7 nejdu :) Přecejen už je to skoro červený pole a tam se mi fakt nikdy nechce. Těch pár otáčiček už je stejně jedno. Tedy jak kde. U Vteca samozřejmě ne.

Exxsodus jazdí aj s nevtecovým cérom ako s vtecovým :twisted: v 5500 otáčkach treba len zamáčknuť a pak hneď pustiť spojku, je to pak jako vtec :lol: *vtec*

jo jo :-D a tahnu to jeste dal nez vtec :-D

Elbi
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Elbi » 27 říj 2010 23:13

exxsodus píše:
Elbi píše:

aspon tolik nebudes huntovat motor :)

tak jako to je fakt no :) ale jak sem zvyklej na těch 7půl tak furt štěká omezovač.. ale jede to furt stejně ... stejně brutálně :twisted: heh .. ale je to fakt divný, neřeknu kdyby aspon byl rozdíl mezi těma termostatama, tak budiž, ale naprosto stejný ... když mi tak napadá, neni možný, že termostat udává ECU že je studěnější motor tudíž mi nepustí výš???? tim pádem by ten novej termostat byl taky v hajzlu ...

Antiamik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Antiamik » 29 říj 2010 09:47

pepo crx píše:

Pripomenuli ste mi text jednej pesničky od Troch Sestier závodníci! :lol:

"Motor táhle kvílel
dav obdivně šílel
z Hondy během chvíle...
zůstaly jen krámy" *vytlem*

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“