prosím pomoc c 4g
Moderátor: Minor
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
prosím pomoc c 4g
Ahoj chalani, mám taký menší problém. kamarát natankoval ale nieje si istý tak 3 litre nafty a aod vtedy sa mu auto nepodarí naštartovať, auto najprv chití a potom chcípne, iskru hádže stále, vymenili aj nové sviečky a keď ho naštartuje tak strašne dymí, rozdeľovač vyzerá byť v poriadku predtým z autom problém nebol a ťah bol výnimočne skvelý. Tak prosím poradte mne sa zdá či by nestačilo len vyčistiť vstrekovače ale neviem ako na to.
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: prosím pomoc c 4g
a to tam tu naftu pořád nechal v nádrži ??
Já to zjistit při tankování, tak by jsem to ani nastartoval, nechal odtáhnout a celou nádrž vypustil...
Já to zjistit při tankování, tak by jsem to ani nastartoval, nechal odtáhnout a celou nádrž vypustil...
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tj, nafta je humus, nejsem žádnej odborník ale dle mě by to klidně mohlo bejt tryskama páč nafta je přece jenom o dost hustší než natural... a ty vztřiky na to nebudou uzpůsobený...
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Když nic jinýho, tak bych vypustil a vyčistil nádrž. Nafta je pěknej sajrajt. Bratr mi to nalil do motorky, protože mi vyjezdil benzin. Vyčistil jsem nadrž, hadice, karburátor, vyměnil filtr a po startu z toho byla stejně dýmovnice. Přešlo to asi po km jízdy. 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
Dám ti radu, dotankuj to pořádným benzínem Shell w-power racing nebo Benzina verva a uvidíš, jak to pofrčí. Popřípadě ještě použij čistič na benzínovou soustavu a je to.
Někdy to nemusí být ani nafta, ale stačí "supr" benzín na no name benzínkách...takhle jsem si tankoval na jedné benzínce a došlo to do stavu, že mi to také chytlo ale hned chcíplo...tak jsem to několikrát "pročistil" na Agipu atd a od té doby vše v pořádku...těším se až zveřejní seznam nevhodných benzínek
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Zveřejni, proč by ne....
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
No já to těžko zveřejnim
, ale ČOIka se na to chystá po té aféře s nekvalitním benzínem 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
- Michal Delic
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Diky chalani za rady
no a veci sa majú takto tú naftu čo tam bola vybrali a skúšali čo ďalej, pozeral som aj kontrolku na diagnostike sále nič, chalani leteli kúpiť nové sviečky a nakoniec keď sme už nevedeli že čo je tým tak verte alebo nie pomohla aj stará dobrá škodovička 120 skúsili sa z nej sviečky a prišlo sa nato že tie čo kúpili v obchode boli šuvixi, pravda je aj to že kupovali BOSH
nikomu neodporúčam ich kupovať. Tak sme to potom šli skúsiť na
ešte to neni ono kým sa tá nafta nedostane úplne z hadíc
no a veci sa majú takto tú naftu čo tam bola vybrali a skúšali čo ďalej, pozeral som aj kontrolku na diagnostike sále nič, chalani leteli kúpiť nové sviečky a nakoniec keď sme už nevedeli že čo je tým tak verte alebo nie pomohla aj stará dobrá škodovička 120 skúsili sa z nej sviečky a prišlo sa nato že tie čo kúpili v obchode boli šuvixi, pravda je aj to že kupovali BOSH
ešte to neni ono kým sa tá nafta nedostane úplne z hadícZpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“