Jak spravne usadit 3. dvere?
Moderátor: Minor
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Jak spravne usadit 3. dvere?
pretesnoval sem panty a zacal mi starasne krapat kufr, zjistil sem ze je nasazeny moc doleva, tak sem ho povolil trosku posunul a uz to nedela takove velke tupe rany, ale zas takove rychle male
vim, ze mi vzadu chybi jedna ta guma (doraz) zespodu na kufrovych dverich, ale ta uz tam nebyla predtim a predtim to nekrapalo. Jak se ma ten za**** kufr nasadit z5 aby to nemlatilo? predtim sme ho normalne zavreli a podle toho dotahli, ale tak to u me asi nepujde..
Re: Jak spravne usadit 3. dvere?
Tak vím přesně o čem mluvíš, mě to dělalo taky a pěkně mě to s.... a lezlo na nervy, zkoušel jsem to odstranit štelováním dveří, dorazů, podkládáním dorazů a nic, takže jsem se s tím časem smířil a ejhle najednou to přestalo samo /půl roku/. Nevím jak je to možný nic jsem s tím nedělal. Přeju hodně štěstí a pevné nervy.
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
tak diky.. volume doprava a jedeeeeeem 
tie dorazy možno doma mám ak by si chcel ale celkom zíram, tiež som mal tretie dvere zhodené keď sa robil celolak & pak som to nahadzoval pred lakovňou na auto, teda tiež len natvrdo na šróby bez nejakého štelovania a no problemo, ale tak možno mám viac šťastia jak rozumu 
enjoy VTEC
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“