Neštartuje

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Neštartuje

Příspěvekod Mercurius » 03 čer 2010 17:08

Ahoj, mam taky jeden problem prerabam auto..a teraz ked uz vsetko konecne je ako ma..som chcel nastartovat a ist sa previest,nasadil som novu riadiacku (a9) dal som nove sviecky aj nove kable a nastartoval...auto islo ako malo a to rok stalo...nechal som motor par minut ist a normalne som ho vypol..vcera som chcel nastartovat opat..a zas pekne chytilo...no asi za 30 sekund sa motor wipol ,,,od vtedy nejde nastartovat...100x tocim klucikom a nic..Baterka je plne nabita..kazda sviecka hadze iskru..rozdelovac som daval kamaratov funkcny a dokonca som vratil aj povodnu riadiacku co som tam mal..a stale nejde ..z vyfuku citim benzin cize ten tam ide,,,Ked som nechal auto celu noc odstavene...a dnes opat skusil nastartovat..tak chytilo..ale asi vzdy len na sekundu a hned vyplo...pozeral som dokonca aj rozvody a su na spravnom mieste nepreskocene...Vie mi njekto pomost?
Hlavne rele som prepajkovaval asi pred pol rokom . cize ani tam by nemal byt problem
Dik

Redy
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Re: Neštartuje

Příspěvekod Redy » 03 čer 2010 18:48

hele mě teď poslední dobou trápila jedna věc,vždycky jsem nastartoval,chytlo to,ale hned mi to zhasínalo a pomohlo jen rychle hupsnout na plyn a držet to chvilku v otáčkách...a jak jsem to vyřešil?...budeš se divit...jel jsem na jinou benzínku,například OMW nebo agip a bylo po problému...teď to chytá na první pokus a přijde mi že i dojedu dál...radši ani nechci vědět co do těch levnejch benzínů točej...v tomhle směru se bohužel vyplatí připlatit si zdá se...

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mercurius » 03 čer 2010 21:10

tankovane na agip. a o to vobec nejde...

najnovsi poznatok Ked odpojim palivove cerpadlo na sekundu naskoci ale okamzite wipina..na nic nereaguje..po zapnuti ani necukne...

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 04 čer 2010 11:04

řeším hodně podobný problém akorát jsem si všimnul že je tam docela sdouvislost s deštěm, možná i to je jen náhoda ale nezmokla ti? Může ti tam pak někde utíkat něco na kostru a to se hooodně špatně hledá....zkus vyměnit to relé,taky jsem ho pájel a nakonec musel měnit....... pokud máš možnost....a když to tím nebude, náhradní se nikdy neztratí......
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mercurius » 04 čer 2010 11:09

no zmokla mi..wed na nu prsi uz mesiac ;D...je totiz na zahrade...ale potom ak by to bolo tym si newiem wiswetlit preco to bezalo a zrazu len tak prestalo ist...po wisuseni ked tu swieti chwilku slnko by to malo ist potom zas nie?,,,aspon raz....rele nemam odkial zohnat =(...jedine kupit zas

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 04 čer 2010 11:33

Jak to tak znova a znova pročítám tak mi to čímdál víc připomíná můj součqasnej problém
viewtopic.php?f=9&p=7304#p7304
Ještě mi řekni jestli to čerpadlo je fakt slyšet když zapneš klíček a naskočej ti kontrolky. U mě totiž vše proběhne ok akorát někdy je zezadu slyšet jak jede a stop, tak to je ok a někdy je prostě slyšet jen cvaknutí relátka zepředu jak zhasne žlutá ale benz. čerpadlo nic. Pak je jasné že to nechytne. Že je cítit z výfuku nemusí nutně znamenat že tam zrovna teď něco teče.....
Neříkejte že něco nejde, protože se vždycky nejde nějaký blb který to neví a udělá to!!!

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 04 čer 2010 11:47

Psal jsem mu to včera přes ICQ, ať si zkontroluje funkci čerpadla, ať ho sepne natvrdo. V manuálu je přesnej popis, jak na to.
Klasika - buď je chyba v elektrice a nejde jiskra nebo v benzínu a nejde benzín. Taky může jít oboje, ale kvůli přeskočenýmu rozvoďáku to pálí jinam, než by mělo.
Tohle je základ, některý čidla můžou zlobit, ale motor většinou poběží.
Ještě může být vadná ecu, ale to je málokdy.
A taky může mít odpálenou nějakou hlavní pojistku. Taky málokdy.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mercurius » 08 čer 2010 00:38

No tak Klasika to asi neni...
Ked odpojim hociaku sviecku...A motor ide tak len na 3 valce..Okamzite naskoci.. na prve otocenie klucika..
Ked vratim 4 sviecku...Ani netukne

Pepe666
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Pepe666 » 09 čer 2010 14:22

Hmmm a dělá to pořád jedna a ta samá svíčka nebo jakákoli z těch čtyř?

Pokud jedna a ta samá vyměň ji a zkus to znova......může být el. proražená a vysoké napětí ti pak jde na kostru, pak je jasný že nepálí ani jedna svíčka.

Mercurius
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Mercurius » 09 čer 2010 14:42

robi to kazda

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“