Otáčky
Moderátor: Minor
Re: Otáčky
Jasný, supr dík, dám vědět andrew
no takhle bych nic nenamítal kdyby mi tohle otáčky dělaly...ale já nastartuju a hned po nastartování otáčku brutálně klesnou a občas to i chcípne motor právě..až po lehkém protůrování se to dá do normálu
Podtlakový volnoběh ??
Koukám že to bude všude
mimochodem dojel sem na rezervu k OMV,natočim,nastartuju..a nic...vše běhá jako hodinky od té doby
ale stejně to ještě všechno prokoumám, za to člověk nic nedá...nebo dá...ale hned je ještě větší jistota
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem na tom úplně stejně... normálně když otočím klíčkem, otáčky vyběhnou na 2000 jednou klesnou tak, že se to skoro udusí, srovnají se a pak to drží.. jindy je to úplně ok.. ale pak nadejde den nebo jeden moment, kdy to nastartovat nemůžu.. nejdřív se starstér protáčí, ale motor nechytí... tak dva pokusy.. pak chytí motor ale prostě se sám hned zadusí, tři pokusy.. a pak jako by se nechumelilo prostě chytne a šlape jako švícary..
to se mi stane jen párkrát do roka a třeba i vlétě...
benzínem to není, tankuju u Shell, palivový filtr je vyměněný, sání by mělo být také ok..
zkusím nějak pořešit ten ventil a pro jistotu zkouknu svíčky a vyčistím sejtka u vštřiků..
to se mi stane jen párkrát do roka a třeba i vlétě...
benzínem to není, tankuju u Shell, palivový filtr je vyměněný, sání by mělo být také ok..
zkusím nějak pořešit ten ventil a pro jistotu zkouknu svíčky a vyčistím sejtka u vštřiků..
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“