Voda u spolujezdce

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Voda u spolujezdce

Příspěvekod Scar » 15 čer 2009 18:51

Ahoj. Mam mensi problemek. Prave jsem prijel ze zahrady a po ceste jsem chytnul silenej ch.....dest. Vsimnul jsem si ze koberec u spolujezdce je nasaklej vodou. Zjistil jsem, ze voda tam prosakuje jakoby z pod kastliku. Napadli me 3 mozny priciny. 1. ucpany odtokovy kanaled ze sibru, 2. vypadla nejaka zaslepka z motorovyho prostoru (na druhou stranu rekl bych ze na motor az tolik vody nejde), 3. krz topeni (to me napadlo z cisteho zoufalstvi :lol: ). Nekdo nejaky napad odkud by mohla jeste do toho mista pronikat voda? Podotykam ze v kastliku je sucho a diru v podlaze taky vylucuju jelikoz kastle je naprosto zdrava (az jsem se divil jak moc je zachovala). Jsem vdecnej za jakykoli napady, abych vedel po cem jit az hodim auto na dilnu v praci.

Patric3k
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Voda u spolujezdce

Příspěvekod Patric3k » 15 čer 2009 18:58

Tak podobný problém sem zažil taky... Nevím sice příčinu, ale když sem projel kaluží, stříkla mi voda až k sedadlu spolujezdce a nevím kudma se tam vzala :D ...tak by mě to taky docela zajímalo :shock:

Renzo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Renzo » 15 čer 2009 20:52

No tím topením to až takový zoufalství není, taky je tam těsnění takže pokud slezlo nebo je tam škvíra může bejt :-) nebo to taky muže bejt těsnení čelního skla,a nebo spolujezdcových dveří na to bych se podíval jako první :-) a vodtokovej kanál šibru WTF?
HONDA CRX 1.gen.

Scar
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Scar » 15 čer 2009 21:58

no, ja tomu tak rikam....a snad nebudu jedinej :P no ze sibru vedou hadicky ktery z nej odvadej vodu....alespon u BXa (uaaaa benzin 1.9 s turbickem....to jsou vzpominky) to tak bylo a u ostatnich aut s sibrem ci stresnim oknem to bude taky. ale je pravda ze kdyz se ucpaly tak voda prosakovala u zadnich sedacek, ne spolujezdci u spicek :D

Patric3k
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Patric3k » 16 čer 2009 13:21

Nn šíbrem to nebude.... S ním sem měl taky problém, a odtokové hadice vedou dozadu ke kufru.. a i když se ucpou, voda pak vytéká vzadu... V tom už mám praxi jelikož někdo kdo měl auto předemnou, jednu odtokovou hadici zatavil tak voda nemala kaj odtékat a tekla z vrchu přímo ko kufru tak sem tam měl vždycky rybník :lol:

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 16 čer 2009 19:45

Vana šíbru má odtoky dopředu i dozadu. Jinak nahoře u nohou spolujezdce je díra do motorového prostoru pro klimu. Pokud auto klimu nemá, měla by tam být gumová záslepka. Ale kolik vody skrz tu díru může nacákat, to nevím.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 30 čer 2009 10:20

Tak mne pre zmenu vyráža voda na šoférovej strane, ale robí mi to aj keď auto stojí a prší, podozrenie mám na niekde okolo alebo pred čelným sklom, zatiaľ som to nerozlúskol, ale keďže mám teraz auto naplech vykuchané, určite budem za tým pátrať... *oprava*
Tak jak na niečo prídem, tak to sem určite zavesím *fin*
enjoy VTEC

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 30 čer 2009 11:31

to musis totiz vyresit jako andrew, kdyz jsme za nim prijeli do Kladna, nasli jsme ho v teto poloze =))))
Přílohy
IMAG0124resize.jpg
IMAG0124resize.jpg (300.43 KiB) Zobrazeno 3845 x
IMAG0125resize.jpg
IMAG0125resize.jpg (225.26 KiB) Zobrazeno 3845 x
IMAG0126resize.jpg
IMAG0126resize.jpg (254.67 KiB) Zobrazeno 3845 x
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“