Zdravím vespolek.
Rozhodl jsem se, že sem napíšu svou story a poprosím Vás o pomoc. Jako většina z Vás jsem pochopil, že potřebuju, aby mi v garáži stálo Céero. To auto jsem vždycky chtěl, ale abych řekl pravdu, ten zlomový okamžik přišel, když jsem byl cca 2 měsíce zpátky na Červenohorském sedle v Jeseníkách a tam stály dvě céera a dva civicy 4g a proháněly se vesele nahoru a dolů (nebyl to někdo z Vás?). V tu chvíli jsem věděl, že jsem ztracen nadobro. Od té doby sháním vhodný kus. Věděl jsem, že doba, kdy ty auta stály tašku hrušek už je bohužel minulostí. Spoust věcí jsem ale nevěděl, tak jsem přes forum kontaktoval Minora, který mi objasnil rozdíly mezi verzemi, jak se pozná před a poface a spoustu dalších zásadních věcí, za což mu velice děkuji.
Nebudu sem psát o každém inzerátu, který jsem našel a na který jsem napsal. Když to zkrátím, nejblíže mé představě je momentálně tenhle žluťásek: https://auto.bazos.cz/inzerat/92343366/ ... CRX-2g.php
Celá anabáze se vyvíjí zhruba takto:
Nejprve jsem mu volal a řekl kolik jsem ochotný zaplatit - to prodávající neakceptoval. Po cca 14 dnech se mi sám ozval, že se na to byli podívat nějací kluci, kteří by to tak chtěli nejlíp zadarmo a že pokud mám teda pořád zájem, dohodneme se na té ceně, kterou jsem nabízel. Tou dobou jsem zrovna odlížděl na dovolenou, tak jsme se domluvili, že se ozvu po mojí dovolené a jedu pro to (se na to podívat a případně hned odvézt - samozřejmě pokud to do té doby neprodá). Po dovče mu teda volám jestli ano nebo jo a to zase z něho vylezlo, že tam na to někdo byl a že si to na dva dny zamluvil. Říkám tedy, že ok, že za dva dny zavolám a uvidíme. No volám mu a on zase, že se mu to nehodí že jede na dovolenou on. To už jsem z toho začínal mít pocit, že mě někdo tahá za nos. Přes týden jsme se ještě dohodli, že si zavoláme v sobotu, kdy se z té dovolené vrací a že pro to pojedu. Vydal jsem se tedy do Prahy, abych mohl v neděli ráno pro to vyrazit (jsem z Opavy a do Ústí to mám pěkný kus cesty - proto byl plán přespat v Praze a vyrazit druhý den s kamarádem z Prahy autem). V sobotu se mi borec neobtěžoval zvednout telefon, stejně jako v neděli ráno. Vypravil jsem se tedy vlakem nazpátek s tím, že s tímhle jednáním to odpískám. Volal mi v neděli v 6 večer, jestli teda mám o to auto zájem... Tak jsem mu pověděl, že kdyby zvedal telefon, už mohl mít možná prodáno a že mi celý ten jeho přístup nějak smrdí. (Mám z toho dojem, že mu někdo nasliboval víc, ale teď si to buď rozmyslel nebo se začal cukat a on pořád asi doufá, že z toho něco kápne a proto semnou takhle zametá).
Teď mi poraďte co s tím. O žluťáska zájem mám, ale nemám zájem se zase zbytečně táhnout přes celou republiku, aby mi borec zase nezvednul telefon.
Neviděl to auto někdo z Vás? Stojí to vůbec za koupení? Je tu někdo z Ústí, kdo by byl ochotný (například za pětikilo za snahu) to zajet omrknout? Fakt se mi nechce nechat se napálit.
Děkuji všem, kteří to dočetli až sem
Nákup CRX
Moderátor: Minor
Nákup CRX
Jak už jsem ti psal, myslím, že auto viděl Sabrio. Snad se ti ozve, případně to někdo z kluků, co jsou poblíž, omrkne.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Nákup CRX
podle náznaků na FB to cero udajně za ty peníze nestojí. Docela mě to překvapilo podle fotek vypadá pěkně
Víc bude vědět Sabrio 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Nákup CRX
Jak něco seženeš,dáme kafe někde na pumpě
Bydlím u Nového Jičína a vedle v Sůchdole nad Odrou je další postižený crxvirózou
Mrkni do Polska,mají tam ještě celkem rozumné ceny...
Jo a kdyby něco můj tel 737701287

Bydlím u Nového Jičína a vedle v Sůchdole nad Odrou je další postižený crxvirózou

Mrkni do Polska,mají tam ještě celkem rozumné ceny...
Jo a kdyby něco můj tel 737701287

Nákup CRX
Jo inzeráty pravidelně projíždím to se nebojte. Včetně Polska.
Jsem zvědav co napíše Sabrio - jestli to viděl. Na fotkách vypadá dobře, ale znáte to... Majitel o ní mluvil stylem, že je prakticky lepší než nová
Jsem zvědav co napíše Sabrio - jestli to viděl. Na fotkách vypadá dobře, ale znáte to... Majitel o ní mluvil stylem, že je prakticky lepší než nová

Nákup CRX
Ahoj napíšu sem co jsem psal na fb to auto je po celolaku dovezená bouraná na levou zadní část spodky toho mostu kde drží vzadu ramena jsou vařený nikdo neví kolik má najeto protože 118 tis určitě ne zadní lem už pomalu ale jistě kvete a podobný to auto je vyloženě na kšeft vypadá hezky ale kdo ví co tam bude za pasti za 40-45 tisíc max ale určitě ne za 65. Původní majitel i potvrdil že byla bouraná osobně bych počkal na lepší kus po celolaku auto vždy vypadá dobře a hezky ale na to nesmíš koukat co se interieru týče tak zase co plast to nějakej neduh támhle dírka támhle něco chybý tam vyvrtanej držák ono se to možná zdá jako blbost ale když pak chceš originál hezkej stav tak akorát pak sháníš a sháníš díly.
CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Nákup CRX
Díky moc. Počkám teda na nějaký lepší kousek. Kdybyste někdo měli nějaký tip, tak víte komu to říct
Jindřich: Až budu mít cestu tím směrem (zatím třeba na motorce), tak se ozvu a když budeš mít čas, můžem se někde potkat. Rád z Tebe vytáhnu nějaké rozumy
Když už jsme u těch inzerátů: https://www.sportovnivozy.cz/105886-honda-crx
Tuhle náhodou neznáte?

Jindřich: Až budu mít cestu tím směrem (zatím třeba na motorce), tak se ozvu a když budeš mít čas, můžem se někde potkat. Rád z Tebe vytáhnu nějaké rozumy

Tuhle náhodou neznáte?
- Jindřich
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Nákup CRX
Ty maš taky moto?? Tak to je supr! 
Dáme někde scuka,nejlíp pá-so,ale moc doma nejsem
Včera se tu u NJ zabil na policejní motce při hoňce policajt
Měli tady čerstvou půltunovou potvoru (Honda 1100 paneuropan) a nedal při palbě esíčko u Rybího...
No a kluci Ti na srazu potvrdí,že chytrý jsem jak rádio,tak určitě něco proberem

Dáme někde scuka,nejlíp pá-so,ale moc doma nejsem

Včera se tu u NJ zabil na policejní motce při hoňce policajt

No a kluci Ti na srazu potvrdí,že chytrý jsem jak rádio,tak určitě něco proberem

Nákup CRX
Jindřich: Tak to už se těším. Na moto jezdím prakticky odjakživa. Doma mám DR 600 (stavěl jsem ji pro sebe - předek z RMZ, zadní centrál dělaný podle mě, vzadu kotouč, vepředu plovoucí 320 kotouč, nerez svody, otevřená koncovka, karbec Mikuni TM40, Wiseco, upravená hlava...) a ještě občas vyjedu na šestce hornetu (esko) - ale ten je od mámy. Taky mám dvě babety
K absolutnímu štěstí mi chybí ještě pěkné CRX
Tel na mě je: 728 501 737

K absolutnímu štěstí mi chybí ještě pěkné CRX

Tel na mě je: 728 501 737
Nákup CRX
Co tahle?Viděl jsem na živo.Sice dražší ale je fakt pěkná.
https://auto.bazos.cz/inzerat/93533493/Honda-crx.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/93533493/Honda-crx.php
- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Nákup CRX
Minor píše:Source of the post Jak už jsem ti psal, myslím, že auto viděl Sabrio. Snad se ti ozve, případně to někdo z kluků, co jsou poblíž, omrkne.
Podle mě to byli ty kluci co to chtěli zadarmo Sabrio s bráchou

- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Nákup CRX
Heki píše:Source of the post Díky moc. Počkám teda na nějaký lepší kousek. Kdybyste někdo měli nějaký tip, tak víte komu to říct![]()
Jindřich: Až budu mít cestu tím směrem (zatím třeba na motorce), tak se ozvu a když budeš mít čas, můžem se někde potkat. Rád z Tebe vytáhnu nějaké rozumy![]()
Tuhle náhodou neznáte?
Tam byl taky Sabrio motor prej šlape krásně ale taky našel mouchy ale on by je našel i na crx co vyjelo z výrobní linky

Nákup CRX
Jo na tu černou u Pardubek jsem se taky byl podívat má ji kámoš prodává jí za 60 opět bourané na předek nelícuje je potřeba hodně práce bude potřeba vyvařit a hodně si pohrát s kastlí takovej otloukánek nějaký lišty chybý a podobně stavem je ta žlutá na tom lépe motor je po generálce interiér je myslím kompletní ale mouchy má. Zadarmo bych to určitě nechtěl
ale lidi chtějí bohužel nesmysl za vraky to je to jako koupit za 70-80 a dalších 50 do ní dát to si rovnou můžu koupit nějakej krásnej stav z venku. A hlavně už pak seš na ceně kde jsou zajímavější auta. Ty dvě prostě jsou podle mě cenou černá 30-40 žlutá 40-50 a to je podle mě 40 a 50 strop víc bych nedal. Jestli vyloženě hledáš hezkou počkej až někdo rozumnej bude prodávat hezkej kus já jsem třeba prodal celkem hezký hlavně rychlý CRX vtec za 75 a jednoho Vteca s horším motorem jsem prodal za 40. Takže jako dají se najít i slušný céra od lidí kteří nutně nepotřebujou zbohatnout jen čekat a nebál bych se kouknout do zahraničí v Polsku ještě jsou normální a dá se tam sehnat hezký crx do 100 tis.

CRX ED9 D16Z5
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
CRX EE8 B16A1
PRELUDE BB3 F20A4
Nákup CRX
Sabrio: díky moc za info. Polsko mám v dosahu a inzeráty sleduju. Německo má dobrou nabídku, ale ceny tam jsou už vyšší. K tomu ten opruz s dovozem... Každopádně není kam spěchat. Ono se nějaké slušné jednou najde.
Vydrys: Tys tu Ostravskou viděl? Až na ty černé kola a černou kapotu vypadá (na fotkách) dobře.
Vydrys: Tys tu Ostravskou viděl? Až na ty černé kola a černou kapotu vypadá (na fotkách) dobře.
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“