štefty na nábojích u EE8
Moderátor: Minor
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
štefty na nábojích u EE8
Zdar hoši, potřebuji poradit od někoho kdo vyměňoval štefty na kola na přední nápravě u EE8čky, u ED9 je mi to jasný (je tam prostor) ale u Vteca překáží pro vyndání šteftů těhlice. Asi budu muset dostat ven celej náboj že? Chci tam dát delší protože mám hliníkové matice a bojím se že by se při větší námaze mohli ze závitů vytrhnout. Předem díky za každou radu.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: štefty na nábojích u EE8
No já nevím jak je to u EE8 a ED9, ale u toho Civica jsem měnil na každý straně jeden a taky mi to na první pohled připadalo, že to nepůjde, jen jsem musel ustřihnout kousek toho krycího plechu, protože nešel odšroubovat a štefty jsem vymlátil kladivem a po tý těhlici sjely. A novej jsem tam taky nacpal i přes těhlicu, že jsem ho kouskem závitu dal do toho tisícihranu a kladívkem ho tam naklepal po těhlici. Ale nevím, jak to u EE8 vypadá 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem si ten náboj musel natočit tak, aby ten ulomenej šteft byl v nejsnazším místě pro vyklepnutí,k takže kde mu nic extra nepřekáželo 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
James píše:No já nevím jak je to u EE8 a ED9, ale u toho Civica jsem měnil na každý straně jeden a taky mi to na první pohled připadalo, že to nepůjde, jen jsem musel ustřihnout kousek toho krycího plechu, protože nešel odšroubovat a štefty jsem vymlátil kladivem a po tý těhlici sjely. A novej jsem tam taky nacpal i přes těhlicu, že jsem ho kouskem závitu dal do toho tisícihranu a kladívkem ho tam naklepal po těhlici. Ale nevím, jak to u EE8 vypadá
No právě, u ED9 by to mělo jít jak píšeš ty, ale u EE8 je těhlice větší a blíž ke šteftum.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
Odkial si kupoval stefty?
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem nekupoval, budu kupovat z netu, co jsem koukal tak prodloužený seženu nejlevněji za 40Kč kus, levněji jsem je nikde nenašel, zkusim se na ně ale ještě zeptat v Kelly.
crx EE8 Vtec B16A1

wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

wlada.777@email.cz
773 099 676
ok, ked budes mat viac info daj vediet prosim ta
budem potrebovat tiez dlhsie a zatial som nasiel iba sadu z polska 40€ 16ks
http://allegro.pl/dlugie-szpilki-do-hon ... 91969.html
http://allegro.pl/dlugie-szpilki-do-hon ... 91969.html
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak budeš muset to asi vylisovat, když tam nemáte žádný místo. A to nejde ani, když ho vyklepneš z toho tisícihranu až k těhlici a vychýlíš ho trochu do boku? Takhle jsem to dělal já, akorát jsem ten můj postup tady tak nějak divně popsal
Ale např. já, kdybych to už takhle dával pryč náboj, tak bych rovnou asi dal i nová ložiska, když bych to už měl tak rozdělaný
otazka, kupil som ARP stifty na kolesa, v predu v pohode, ale aftermarket si uz v zadnych nabojoch dava ine rozmery tisichranu a tie stifty co som kupil su uzsie takze v tisichrane na naboji sa nedaju uchytit, nejake riesenie?
nasiel som ze koyo robi este s oem rozmermi a potom uz len oem, oem v honde stoji 200€ kus a dostupnost nikdy, a koyo mozno cez ebay ale 200 vyjdu obe. Neda sa kupit len samotne lozisko ze by som prehodil len to? Som uz z toho zufaly ...
nasiel som ze koyo robi este s oem rozmermi a potom uz len oem, oem v honde stoji 200€ kus a dostupnost nikdy, a koyo mozno cez ebay ale 200 vyjdu obe. Neda sa kupit len samotne lozisko ze by som prehodil len to? Som uz z toho zufaly ...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“