točíš klikou lechce a cítíš po půlotáčce vždy trochu odporu nebo nic?
svíčky jsi psal že hází jiskru,tudíš předpokládám že rozvody fungují .Když párkrát zatočíš,co svíce jsou pak mokré?
Nestartuje...
Moderátor: Minor
Re: Nestartuje...
Jo, svíčky jsou mokrý, ty tlaky nechám změřit, taky mě to napadlo.. Prostě když jsem točil klikou, tak žádnej odpor nebyl..
Mám opačný problém, špatně startuje za studena. Když auto x hodin stojí a nastartuju, tak chytne až po chvíli a někdy ještě jakoby "kopne" když nastartuje. Za tepla chytá hned na otočení. Napadá vás co by mohlo být za příčiny?
Vyzkoušej za studena krátce zatočit počkej sec nebo dvě a hned znovu, mě to pomáhá. Bez toho točím za studena dlouho a ještě se motor rozkuckává, většinou říkají že to dělá eacv ventil.
To mi dělal taky motor co žral litr oleje na 1000km. Vyřešil jsem to jednoduše.
Dal jsem druhý a ten to nedělá
Dal jsem druhý a ten to nedělá

To otočení nadvakrát klíčkem dělám taky, napodruhé to chytne vždycky hned, zkusím někdy přepájet hlavní relé, ikdyž by to mělo pomáhat spíš na špatné starty za tepla, ale to neškodí udělat i tak.
Petis píše::-D mě sice žrál olej, ale po výměně těsnění pod vanou už ne tak drasticky.
To otočení nadvakrát klíčkem dělám taky, napodruhé to chytne vždycky hned, zkusím někdy přepájet hlavní relé, ikdyž by to mělo pomáhat spíš na špatné starty za tepla, ale to neškodí udělat i tak.
Jak píše Fegut, zkus pročistit EACV ventil

Já tu mám jeden doma kterej fungoval bezvadně a myslíš si že to vyměním? Ne radši 2x točím 

Fegut píše:Já tu mám jeden doma kterej fungoval bezvadně a myslíš si že to vyměním? Ne radši 2x točím
to jsi celej ty, pritom tam jsou dva, nebo tři šroubky

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“