CRX
Moderátor: Minor
CRX
Zdravím, potřeboval bych poradit chci kupovat crx ale nejsem si jistý jestli náhodou nebylo bourané. Proto zasílám foto s autem jestli by mi mohl někdo poradit. A nebo jestli to je u auta dost běžná věc ten svěšený nárazník. Předem děkuji za odpověď 
Re: CRX
Na základě jediné fotky těžko soudit. Pokud můžeš auto prohlédnout osobně, otevři kapotu a hledej stopy poškození na nosnících - neoriginální "housenky", sváry, barvu, pomuchlání atd.
U nárazníku v přední části časem plast povoluje a z roviny se stává oblouček, pokud myslíš tohle.
U nárazníku v přední části časem plast povoluje a z roviny se stává oblouček, pokud myslíš tohle.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Minor píše:Na základě jediné fotky těžko soudit. Pokud můžeš auto prohlédnout osobně, otevři kapotu a hledej stopy poškození na nosnících - neoriginální "housenky", sváry, barvu, pomuchlání atd.
Ano přesně to sem měl na mysli. Díky
Najít crx nebouraný na předek je velká vzácnost, někdy je to malej tukanec a dobře opravenej a nepoznáš skoro nic.
Fegut píše:Najít crx nebouraný na předek je velká vzácnost, někdy je to malej tukanec a dobře opravenej a nepoznáš skoro nic.
Já doufám že tohle tedy není. Jeho majitel taky o ničem neví ale kdo ví
Tak když je to slušně opravený tak proč ne, mám dokonce pocit že jsem tohle auto často potkával a nevypadalo špatně, ale nikdy jsem si ho neprohlížel, jen jsem projel pomalu kolem.
Fegut píše:Tak když je to slušně opravený tak proč ne, mám dokonce pocit že jsem tohle auto často potkával a nevypadalo špatně, ale nikdy jsem si ho neprohlížel, jen jsem projel pomalu kolem.
Máte pravdu jsem na něj opravdu zvědavý
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Záleží na údržbě a chování se k motoru. Já jsem relativně nedávno kupoval CRX s najetýma 370.000 km... a šlape jako hodinky. Ale také to bylo po prvním majiteli a 2x ročně na garančce v
servisu
Můžeš taky koupit CRX s najetýma 180.000 km , ale ve skutečnosti je možná, že to bude mít těch 280.000 taky ......
servisuMůžeš taky koupit CRX s najetýma 180.000 km , ale ve skutečnosti je možná, že to bude mít těch 280.000 taky ......
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Ajsik píše:Záleží na údržbě a chování se k motoru. Já jsem relativně nedávno kupoval CRX s najetýma 370.000 km... a šlape jako hodinky. Ale také to bylo po prvním majiteli a 2x ročně na garančce vservisu
Můžeš taky koupit CRX s najetýma 180.000 km , ale ve skutečnosti je možná, že to bude mít těch 280.000 taky ......
Já sem zase na jednu stranu rád že mi majitel říká pravdu a je opravdu seriózní
Odkud to auto teda je? Je tam sice na spz C ale vzadu stojí auto ze severu
, já podle těch kol vídal to auto ve čkyni a naposled jsem ho viděl o prázdninách, ale to už mohlo za tu dobu bejt prodaný jinam.
Fegut píše:Odkud to auto teda je? Je tam sice na spz C ale vzadu stojí auto ze severu, já podle těch kol vídal to auto ve čkyni a naposled jsem ho viděl o prázdninách, ale to už mohlo za tu dobu bejt prodaný jinam.
Litoměřice
Schválně zkusím zjistit jestli to je ta co jezdila tady, nebo se koukneš do techničáku a budeš vědět
, majitel měl bydlet bud ve čkyni, nebo ve Vlachovo Březí.
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle je současně z Litoměřic, kousek od nemocnice. Ale dříve po LTM jezdíval majitel červenou, tahle byla uložená v jižních čechách. Nedávno jsem tuhle viděl na bazoši.
Byl jsem se v létě podívat na jednu červenou do LTM, měla taky RZ s "C". Majitel byl původně z jižních čech, ale bydlící v LTM a říkal že má ještě jednu černou.
Myslím, že se jmenoval Petrášek. Ta červená byla tedy dost hrůza... připadalo mi že vše dobré asi prohodil do téhle černé.
Ty boule na nárazníku před světlem, jsou celkem častý jev. Lepší když se pojedeš kouknout ještě s někým..
Byl jsem se v létě podívat na jednu červenou do LTM, měla taky RZ s "C". Majitel byl původně z jižních čech, ale bydlící v LTM a říkal že má ještě jednu černou.
Myslím, že se jmenoval Petrášek. Ta červená byla tedy dost hrůza... připadalo mi že vše dobré asi prohodil do téhle černé.
Ty boule na nárazníku před světlem, jsou celkem častý jev. Lepší když se pojedeš kouknout ještě s někým..
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Ajsik píše:Tak tahle je současně z Litoměřic, kousek od nemocnice. Ale dříve po LTM jezdíval majitel červenou, tahle byla uložená v jižních čechách. Nedávno jsem tuhle viděl na bazoši.
Tak to je přesně ono
bendy777 píše:Ajsik píše:Tak tahle je současně z Litoměřic, kousek od nemocnice. Ale dříve po LTM jezdíval majitel červenou, tahle byla uložená v jižních čechách. Nedávno jsem tuhle viděl na bazoši.
Tak to je přesně onoMajitel je skutečně Radim Petrášek. Ano byla nedávno na bazoši. A tu červenou mi taky posílal ale tu už prodal má jenom tuhle černou já tedy doufám že bude v lepším stavu než ta červená. A určitě si někoho sebou vezmu ale přes Hondy neznám nikoho aby mi řekl co a jak.
tak sa popytaj tu a niekto sa urcite najde z tvojho okolia
Jimmy_CRX píše:bendy777 píše:Ajsik píše:Tak tahle je současně z Litoměřic, kousek od nemocnice. Ale dříve po LTM jezdíval majitel červenou, tahle byla uložená v jižních čechách. Nedávno jsem tuhle viděl na bazoši.
Tak to je přesně onoMajitel je skutečně Radim Petrášek. Ano byla nedávno na bazoši. A tu červenou mi taky posílal ale tu už prodal má jenom tuhle černou já tedy doufám že bude v lepším stavu než ta červená. A určitě si někoho sebou vezmu ale přes Hondy neznám nikoho aby mi řekl co a jak.
tak sa popytaj tu a niekto sa urcite najde z tvojho okolia
Z mého okolí tady nejspíš nikdo nebude
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“