Čepy řízení

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Čepy řízení

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2013 18:27

Potřebuju poradit jaké a kde mam koupit čepy na EE8, koukal jsem zatim jen na Kelli a mají tam toho docela hodně tak jsem na rozpacích. Tady na fóru jsem se toho moc nedopátral tak jestli někdo měnil na EE8 a mohl by mi dát nějaký typ tak by mi to pomohlo. Předem díky za pomoc. *oprava*
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Čepy řízení

Příspěvekod J!R! » 04 bře 2013 18:46

Wláďa píše:Potřebuju poradit jaké a kde mam koupit čepy na EE8, koukal jsem zatim jen na Kelli a mají tam toho docela hodně tak jsem na rozpacích. Tady na fóru jsem se toho moc nedopátral tak jestli někdo měnil na EE8 a mohl by mi dát nějaký typ tak by mi to pomohlo. Předem díky za pomoc. *oprava*

Vzdy beru tady ty http://autodily.mjauto.cz/honda/crx-ii- ... TE226.html a samozrejme co nejlepsi vyrobce.Na kazde CRX, co jsem mel byly vzdy kratsi cepy a ty uz nebyly k sehnani, takze se vzaly ty delsi a patricne se zkratilo axialni tahlo-zavit...

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 04 bře 2013 19:08

J!R! píše:
Wláďa píše:Potřebuju poradit jaké a kde mam koupit čepy na EE8, koukal jsem zatim jen na Kelli a mají tam toho docela hodně tak jsem na rozpacích. Tady na fóru jsem se toho moc nedopátral tak jestli někdo měnil na EE8 a mohl by mi dát nějaký typ tak by mi to pomohlo. Předem díky za pomoc. *oprava*

Vzdy beru tady ty http://autodily.mjauto.cz/honda/crx-ii- ... TE226.html a samozrejme co nejlepsi vyrobce.Na kazde CRX, co jsem mel byly vzdy kratsi cepy a ty uz nebyly k sehnani, takze se vzaly ty delsi a patricne se zkratilo axialni tahlo-zavit...

Díky ;) . Něco o zkracování už jsem tu od tebe četl v Redyho topicu, mě šlo hlavně o to jestli to neni zbytečně komplikovaný a abych pak nekoupil něco co mi tam pak nepujde namontovat. Úprava (zkrácení) pro mě neni vůbec žádnej problém, jenom jsem chtěl prostě vědět kolik a jaký jsou v tom vlastně rozdíly krom kvality a výrobce. jsem opatrnej a rači se hloupě zeptám než abych pak brečel že jsem koupil něco co mi k ničemu neni. Mám na to ještě čas, výměnu plánuju nejpozději do srazu ale čim dřív tim líp.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 04 bře 2013 19:29

Jasny, lepsi se zeptat.... ale ja jsem tvrdohlavej a pak to taky tak vypada :D Zalezi jaky cepy tam momentalne mas, ale ty kratsi(bez nutnosti zkracovani) se podle vseho uz nedelaj.Zkraceni si radsi sam omer, ale mam takovy tuseni, ze to bylo snad 25mm na kazde strane, ale uz fakt nevim, budou to tri roky.Kazdopadne tam je hoooodne velka rezerva v hloubce zavitu do cepu.A taky bych uvazoval o vyneme axilanich tahel, at je do budoucna klid a nedela se geometrie nadvakrat.

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 04 bře 2013 20:16

Druhovýroba čapov na EE8 sa pokiaľ viem ani nerobila :x jedine origo honda pokiaľ to chceš mať presne na dané auto ... verzia skracovania axiálnych tiahel je pomerne lacnejšia *fin*

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“