problem dobijeni CRX
Moderátor: Minor
problem dobijeni CRX
Zdravim draci, mam takovy problem, zacala mi blikat kontrolka dobijeni, ale pri vetsich otackach prestavala, tak jsem dopneul remen a bylo to too dobre, ale ted uz sviti porad a nez jsem dojel domu, tak se mi vybila baterka tak ze mi ani blikace nesly, a rosvitila se kontrolka motoru. potreboval bych vedet, jestli pasuje altik treba z d15b2 nebo d16z6, ty mam doma, motor v crx je d16a8, predem diky za odpovedi 

Re: problem dobijeni CRX
zkus nejdříve ten altík rozebrat, ať víš kde je problém
v altíkách by asi jinak být rozdíl neměl 
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj .
Před pár léty jsem měl problém s dobíjením .Rozebral jsem alternátor,a zjistil ,že jsou uhlíky v háji. Proto že jsem zjistil ,že nová kostka která nese uhlíky
stojí kolem 700 Kč,.Tak jsem šel koupit uhlíky na Favorita a teď nevím jestli jsem je musel upravovat nebo jsem je do té kostky (unašeče) jen naletoval.
Pozor na pružinky---aby neulétly. Ať se podaří,
Přeje Standa.
Před pár léty jsem měl problém s dobíjením .Rozebral jsem alternátor,a zjistil ,že jsou uhlíky v háji. Proto že jsem zjistil ,že nová kostka která nese uhlíky
stojí kolem 700 Kč,.Tak jsem šel koupit uhlíky na Favorita a teď nevím jestli jsem je musel upravovat nebo jsem je do té kostky (unašeče) jen naletoval.
Pozor na pružinky---aby neulétly. Ať se podaří,
Přeje Standa.
- Martin16
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
podle mě je altík v háji - na svém ceru jsem měl stejný problém - ráno baterka ok odpoledne ko pomohla až výměna altíku ( nebyly to jen uhlíky, odešlo tam více věcí). Bylo by dobré zjistit co je tomu tvému - možná by stačil jen repas. Jinak pokud se ti to nechce rozebírat tak altík z D15B2 by měl být zaměnitelný 
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“