KONI vs KAYABA
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
KONI vs KAYABA
Budu kupovat zadní tlumiče a pružiny. Přemýšlím nad Koni nebo plynokapalinovými Kayaba. Co myslíte, že je vhodnější, pokud nemám v plánu snižovat auto a nebudem počítat seřizování tuhosti? Pružiny bych rád použil Lesjoforse. Díky 

- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: KONI vs KAYABA
Ja mam na Nissan Almere pruziny Lesjofors uz (len) 10t km, zatial funguju ako nove.
O Kayabe som pocul same dobre veci,ale kto vie
O Kayabe som pocul same dobre veci,ale kto vie
わたしわ CRX が大好きです。
Engage the cool.
Engage the cool.
z toho co som davnejsie cital na nete boli kayaba jasna volba pokial neznizujes vozidlo, pri znizenom uz to nebolo take slavne, takze by som siel do kayaby 
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
dík
ja to nakonec snižovat nebudu, protože nemůžu nikde narazit na vhodný tlumiče. A snižovat to se seriovyma nechcu
Možná zkusím ty Kyb
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Monroe
Takže jsem opět začal pokračovat v hledání tlumičů na moji Cerunku. Nevím jak jsou na tom s dostupností KYB, zatím mi všude řekli, že na předek nemají a nebudou. Našel jsem teď v nabídkách i Monroe na celý auto. Máte s nima někdo zkušenosti? Já slyšel na ně vždycky různý názory. Někdo chválil a někdo zase zavrhoval. Jaký máte názory vy? jít či nejít do nich? Ještě poslední šance jsou ty zakázkový TEINy z USA, ale do toho se mi furt nějak nechce, ale pokud nebude jiná možnost, tak je asi vezmu společně s dalšíma vychytávkama od nich
Dík 

ja mam vpredu monroe a nestazujem si zatial, uplne v pohodicke
tak je to len na tebe 
- Akuma no Zeto
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Supr dík, uvidím co mi napíšou, jestli mají nebo ne
Pokud budou mít, tak je vezmu, protože sehnat díly na jedničkový Céro bývá občas boj. A pokud budu mít CRX jen na leto, tak by mohly vydržet dlouho 
Pokud budou mít, tak je vezmu, protože sehnat díly na jedničkový Céro bývá občas boj. A pokud budu mít CRX jen na leto, tak by mohly vydržet dlouho 
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
James píše:Supr dík, uvidím co mi napíšou, jestli mají nebo nePokud budou mít, tak je vezmu, protože sehnat díly na jedničkový Céro bývá občas boj. A pokud budu mít CRX jen na leto, tak by mohly vydržet dlouho
ja kdyz mel sve prvni crx a byl chudej jak kostelni mys tak jsem tam dal predni z favorita jen jsem z nej orizl drzak pruziny a pasoval tam jako ulitej a myslim ze bez uprav je to uz ale dlouho 16let tak si to pesne nepamatuju ale jezdilo to s nima uplne super vahove jsou auta podobne a stali 500kc proti 5000 origo na crx joooo byt chudy a lenivy je nejlepsi spusob jak se naucit improvizovat
ted me tady stejne vsichni ukamenujou
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
tak se mi ozvali a mají Monroe na celý auto
Prej doprodej zásob, tak si budu muset pohnout co nejdřív dokud to všecko nevyprodaj 
Prej doprodej zásob, tak si budu muset pohnout co nejdřív dokud to všecko nevyprodaj - Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
mne sa osvedcili predovsetkim d2racing a Weitec....to su kvalitne vecy....ak ide o sportovy podvozok,,, mal som aj kw,,vpohode,,,
,,honda power of dreams,,
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Janozman píše:mne sa osvedcili predovsetkim d2racing a Weitec....to su kvalitne vecy....ak ide o sportovy podvozok,,, mal som aj kw,,vpohode,,,
jooo, to je sice fajn, ale já na jedničku neseženu už skoro ani seriový. Sportovní na to nedělaj
- Janozman
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
James píše:Janozman píše:mne sa osvedcili predovsetkim d2racing a Weitec....to su kvalitne vecy....ak ide o sportovy podvozok,,, mal som aj kw,,vpohode,,,
jooo, to je sice fajn, ale já na jedničku neseženu už skoro ani seriový. Sportovní na to nedělaj
aha nepozrel som sa poriadne,,,a na polskom allegro si kukal mozno nieco maju,,,,
,,honda power of dreams,,
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“