ALE ... nevím co si mám myslet o určitých věcech, nikdy jsem ještě nic takového neřešil takže zřejmě jak ovždy zbytečně hrotím, navíc vím, že na 20 let starým autě nemůžu hledat mouchy, koor když se nesundávaly okna... ALE jednak došlo k (já vím - minimálnímu) poškození lišt kolem oken jak se asi zabrušovalo /viz foto/ a dál zadní lemy nepasují přesně na náběh zad. nárazníku (což mě asi trápí nejvíc), plasty dole přesně nepřiléhají k boku vozu (to mi bylo doporučeno opatrně nahřát horkovzduškou a něčím zapřít a že se vytvaruje což by mi stačilo - nechci je v žádném případě lepit) a lišty kolem oken zřejmě nebyly dobře zamaskované a i na nich je částečně lak (vím, že to nejde udělat 100% ale jak to teď dostanu dolů ? ) - koukněte na fotky, zajímal by mě Váš názor...on si toho člověk ani nevšimne, ale já prostě ano a takové detaily mi kazí celkový dojem z auta
případné rady co a jak dodělat uvítám...
obrázky sem nahrát v nějaký přijatelný kvalitě vzhledem k makru je nemožný takže na ně mrkněte zde.......
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 303#364303

jde tam o to že ztratí ta fotka kvalitu, ale to při běžném prohlížení není vůbec poznat
ovšem něco ani já neovlivním a tak třeba samolepky a trika se podivně vlečou, ale věřím že budete mít s podnikatelskou sférou v ČR chvilku strpení a budeme moci klub prezentovat příští sezónu na srazech