Podvozek - tuhost a snižení

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Podvozek - tuhost a snižení

Příspěvekod dom4130 » 09 pro 2009 22:34

Ahoj všem!
Jelikož jste zkušenější, chtěl bych vás požádat o radu či pomoc.

1) Mam snižený podvozek o 4cm pružinami Weitec. Chtěl bych ho ještě snížit, aby byly kola tesně u blatníků. Ptám se tedy po čem mám pátrat? Logicky po nečem, kde bude psané snížení cca 7-8cm?

2)S tím však souvisí můj druhý dotaz a to na tuhost? ta zavisí na pružinách nebo tlumičích? Jde mi o to, když to budu mít takto snížené tak jestli bude možné to mit jeste "relativně" měkké?

Díky moc za jakoukoli odezvu...

-Dom

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Podvozek - tuhost a snižení

Příspěvekod mišoCRX » 09 pro 2009 23:25

No makke to nebude určite... ale zaleži aj od toho ake kolesa maš na aute... Ja som mal na crx 16ky elektrony 9" široke vpredu aj vzadu s pneu 215/40R16 a bolo to okrk... ale dost robili kolesa zato som ich aj predal... idem dat zase 16ky s tymi istymi gumami ale široke len 7"...takže nejaky rozdiel bude určite... lebo na tych diskoch boli tie pneu natiahnute jak šprcky takže to na nich neprepružilo ani nahodou :D inak mam tam športove pružiny a seriove tlmiče takže aj to nieje bohvie čo... znižene je to 10centi určite...podla mna aj viac... je to tvrde ale off road nechcem :D takže zvyšovat sa nič nebude *dance* možno dam vhodnejšie tlmiče na to zniženie... nie možno ale určite :D *honda*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 10 pro 2009 11:06

Ok, a nehodil bys mi prosim te fotku jak to vypada o tech cca 8-10? Jenom nejaky foto kola a blatniku z boku pro predstavu. Diky moc.

-D

Ondra-CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ondra-CRX » 10 pro 2009 12:05

chlape ja mam 17 kola ale pokud chceš mit kolo u blatníku ja tam ve predu nedam ani prst mam kola tzv do A to ti udělají ty pružiny snižene ale pokud to tak chces musis si poladit i dorazy jinak ti to bude škrtat o lemy to mi veř!!! Nebo vytahni lemy! *dance*

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 10 pro 2009 19:16

:lol: Jestli chceš mít auto, co vypadá na pohled pěkně, tak si tam dej klidně osmnáctky kola. Sdělím ti můj názor a zkušenost.Na autě jsem měl šestnáctky kola, gumy 215/40.Tlumiče monroo nebo jak se to píše a snad uřezaný pružiny :? .Snížený to bylo hafo a na pohled krásný.( Viz. třeba foto v mém profilu).Jízdní vlastnosti ovšem děs běs.Kola se samozřejmě sjížděla z vnitřní strany (chyběli stavitelné odklony) a občas si ve předu škrtli o blatník (málo vytažené).Když jsem najel na silnici do kolejí div mě to nevyhodilo do příkopu.Proto ti doporučuji nesnižovat nijak rapidně, koupit stavitelné odklony a na auto dát max. patnáctky kola.Jednak nebudeš mít problém s policisty a požitek z jízdy bude daleko lepší než když ti volant cuká při každém najetí na hrbol.

dom4130
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod dom4130 » 10 pro 2009 23:00

Jedine, co jsem nasel nad 40mm je toto: Zrejme to nepujde na 2Géčko co?

http://www.tuning-honda.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=7118

Me by se to proste libilo tak nejak takhle a nevim jak na to :-(
Přílohy
Tuning_HondaCRX_33.jpg
Tuning_HondaCRX_33.jpg (135.34 KiB) Zobrazeno 1534 x
Tuning_HondaCRX_28.jpg
Tuning_HondaCRX_28.jpg (101.18 KiB) Zobrazeno 1534 x

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“