Čus, mám dotaz. Jak odstranit mlácení kufru, klepání oken ve dveřích při zavírání, zvuky šíbru, el. okýnek, prostě všechny přebytečné zvuky...
Doufám, že máte super nápady a poznatky, jak tyto "problémy" vyřešit.
Jak z CRX 2g udělat tiché auto?
Moderátor: Minor
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak z CRX 2g udělat tiché auto?
Řekl bych že toto je obět 21 rokům které crx má na svém letokruhu.
Ano,jsou různí koumáci kteří i tyto neduhy dokážou odstranit,ale je to poměrně velká originalita (nacpání x kilo molitanu všude možně a podobně)-já osobně mám auto tak jak bylo vyrobeno a tyto zvuky mi tak nevadí jako hlasitý výfuk-když jsem téma otevíral myslel jsem právě že chceš ztišit výfuk
Ano,jsou různí koumáci kteří i tyto neduhy dokážou odstranit,ale je to poměrně velká originalita (nacpání x kilo molitanu všude možně a podobně)-já osobně mám auto tak jak bylo vyrobeno a tyto zvuky mi tak nevadí jako hlasitý výfuk-když jsem téma otevíral myslel jsem právě že chceš ztišit výfuk

Kup si jiné a mladší auto
k CRX tohle patří
Věř mi, že jsem v tom seděl před 20lety a o nic méně se zvuky nelišily...možná že byly jen tlumenější.
V tomhle případě budeš muset improvizovat.

Věř mi, že jsem v tom seděl před 20lety a o nic méně se zvuky nelišily...možná že byly jen tlumenější.
V tomhle případě budeš muset improvizovat.
Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

Tak ja som začal robiť menšie úpravy, zatial to nemá nejaký velky efekt, zatial mam molitan pod palubovkou, plst pod podlahou a to je zatial vsetko k comu som sa dostal, vysledok nejako neoslnil ale myslim ze je to lepsie ako predtym. Mohol by si nacpat vela dynamatu, molitanu, plsti, su bitumenove spreje a takto podobne.
-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Zatím díky za náměty. Mě by to ani tak nevadilo, že to dělá borčus, ale díky tomu, že můj podvozek je tvrdej asi jako Stalone a Schwarzenegger dohromady, tak jsou všechny tyhle zvuky o to hlasitější a otravnější... Takže uvítám každej nápad a radu 

Tak to mi povídej....mám taky tvrdej podvozek a navíc 17 palcový kola a profil 40mm
Vím o čem mluvíš...já to řeším tak, že mám nahlas muziku

Vím o čem mluvíš...já to řeším tak, že mám nahlas muziku

Někdy si musíte vyzkoušet, jak je to s hladinou adrenalinu - jestli vám vůbec ještě funguje... Ayrton Senna da Silva

urcite by som este premyslal nad tymto nad kolesa, lebo z tych ide najvacsi hluk pri jazde
http://www.prohifi.cz/tlumici-material/ ... 15lm-0-8-m
a zvnutra by som dal nejaky dinamat alebo asfaltovy plat. TO by pri jazde mohlo mat velmi dobry ucinok. A potom by som postupne vytlmoval cele auto od podlahy az po strop, a mas urcite ticho ako v novsich autach, ale dost ti to prida na vahe!
http://www.prohifi.cz/tlumici-material/ ... 15lm-0-8-m
a zvnutra by som dal nejaky dinamat alebo asfaltovy plat. TO by pri jazde mohlo mat velmi dobry ucinok. A potom by som postupne vytlmoval cele auto od podlahy az po strop, a mas urcite ticho ako v novsich autach, ale dost ti to prida na vahe!
- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
hele zkus si sehnat el. dovíráni dveři že je zacvakneš a oni se sami dovřou ale nwm jestli to tam pujde ale všechno jde když se chce !!
tak hodně štěstí a používají to luxusnější auta například mercedes řada S dej vědět jak jsi to vyřešil
držim palce

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“