CRX & STK
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Re: CRX & STK
Jaký máte problémy na STK?
Já jsem se minulý týden poprvé setkal s tím, že je problém, když nemám naklápění světel na pravé straně
Já jsem se minulý týden poprvé setkal s tím, že je problém, když nemám naklápění světel na pravé straně
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
jak to myslis naklapeni? Kazde svetlo musi jit naklapet (seridit)
A jestli myslis naklapeni svetel v dusledku napr. zatizeni zadni napravy, tak je to nejaky divny, protoze to nema hodne starych aut 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem seřízení, ale naklápění z místa řidiče. Prostě na pravé straně ani nemám motorek, ale po chvíli hledání jsem konektor našel...
Na stk mi kdysi (u Acco 3G-mrkačka)říkali že do nějakého roku je sklápění nepovinné a po tomto datu, když ovládání nemá, tak musí být zapsaná nějaká vyjjímka ve velkým Tp.
Na stk mi kdysi (u Acco 3G-mrkačka)říkali že do nějakého roku je sklápění nepovinné a po tomto datu, když ovládání nemá, tak musí být zapsaná nějaká vyjjímka ve velkým Tp.
A nevite jaka zmena plati odedneska?Vcera jsem jen na pul ucha zaslechl, ze jsou nejake zmeny a spousta lidi byla na TK vcera, aby se tomu vyhnuli.Slysel jsem neco v tom smyslu, ze se musite snad dopredu objednat.Tim padem budou vedet kdy ma dojet jaky auto a muzou si ho pekne vychutnat
Docela me to zajima, pac za mesic jdu 
- martas CRX
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:A nevite jaka zmena plati odedneska?Vcera jsem jen na pul ucha zaslechl, ze jsou nejake zmeny a spousta lidi byla na TK vcera, aby se tomu vyhnuli.Slysel jsem neco v tom smyslu, ze se musite snad dopredu objednat.Tim padem budou vedet kdy ma dojet jaky auto a muzou si ho pekne vychutnatDocela me to zajima, pac za mesic jdu
Tak to mě ani neříkej
taky jdu za měsíc na stk a emise

Honda CRX je láska na celý život !!!
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
no pravděpodobně bude navýšena o něco cena, V červenci jdu se Civicem, tak uvidím rozdíly.
Novinky od 1.5.2012!
Vozidlo přistavené k technické kontrole musí být čisté, jinak může být odmítnuto provedení technické kontroly
Z ocelových ráfků musí být sundané ozdobné poklice, jinak může být odmítnuto provedení technické kontroly
Z vozidla nesmí unikat žádné kapaliny, které by znečišťovali pracoviště technické kontroly
Vozidlo musí být již po kontrole měření emisí
Není-li vozidlo, uvedené do provozu od 1.1.2002, vybaveno „výrobním štítkem“ nebo je-li výrobní štítek nečitelný, některé údaje chybí nebo údaje na výrobním štítku neodpovídají údajům uvedeným v dokumentaci vozidla atd., bude tento stav hodnocen jako „vážná“ závada a vozidlo bude způsobilé pro provoz pouze na dobu 30 ti dnů
Počítejte prosím s prodloužením prováděné technické kontroly z důvodu nově kontroly 160 povinně kontrolovaných položek
PS: Prováděcí vyhlášku ke stažení jsem dal ke stažení sem : http://www.honda-club.cz/forum/download.php?id=117436
Novinky od 1.5.2012!
Vozidlo přistavené k technické kontrole musí být čisté, jinak může být odmítnuto provedení technické kontroly
Z ocelových ráfků musí být sundané ozdobné poklice, jinak může být odmítnuto provedení technické kontroly
Z vozidla nesmí unikat žádné kapaliny, které by znečišťovali pracoviště technické kontroly
Vozidlo musí být již po kontrole měření emisí
Není-li vozidlo, uvedené do provozu od 1.1.2002, vybaveno „výrobním štítkem“ nebo je-li výrobní štítek nečitelný, některé údaje chybí nebo údaje na výrobním štítku neodpovídají údajům uvedeným v dokumentaci vozidla atd., bude tento stav hodnocen jako „vážná“ závada a vozidlo bude způsobilé pro provoz pouze na dobu 30 ti dnů
Počítejte prosím s prodloužením prováděné technické kontroly z důvodu nově kontroly 160 povinně kontrolovaných položek
PS: Prováděcí vyhlášku ke stažení jsem dal ke stažení sem : http://www.honda-club.cz/forum/download.php?id=117436
Naposledy upravil(a) Ajsik dne 01 kvě 2012 13:48, celkem upraveno 1 x.
No zagooglil jsem a nezda se to byt nejak desny, spis je to stejny
:
Česká Státní technická kontrola se sjednocuje s celoevropskou. I proto budou všechny stanice STK připravovat změny a ještě ode dnešního poledne do středečního rána budou mimo provoz. Až se otevřou, budou pro nás platit následující změny:
● Před kontrolou si nejprve budeme muset nechat změřit emise. Dosud to šlo nezávisle na sobě.
● Na kontrolu budeme mít povinnost přivézt auto čisté. Navíc z kol budeme muset sami sundat poklice. To je proto, že dosud docházelo při kontrole k jejich poškození a pak se vedly spory o náhradu škody.
● Majitelé vozů s dobou výroby od roku 2002 budou muset technikovi na požádání předložit výrobní štítek vozidla. Jestli jej nebudou mít, bude jejich technická kontrola platná jen měsíc, dokud si štítek neopatří.
● Pokud se bude policistům auto řidiče zdát ve špatném stavu, budou jej moci ihned poslat na stanici STK vzdálenou maximálně 8 kilometr.
Česká Státní technická kontrola se sjednocuje s celoevropskou. I proto budou všechny stanice STK připravovat změny a ještě ode dnešního poledne do středečního rána budou mimo provoz. Až se otevřou, budou pro nás platit následující změny:
● Před kontrolou si nejprve budeme muset nechat změřit emise. Dosud to šlo nezávisle na sobě.
● Na kontrolu budeme mít povinnost přivézt auto čisté. Navíc z kol budeme muset sami sundat poklice. To je proto, že dosud docházelo při kontrole k jejich poškození a pak se vedly spory o náhradu škody.
● Majitelé vozů s dobou výroby od roku 2002 budou muset technikovi na požádání předložit výrobní štítek vozidla. Jestli jej nebudou mít, bude jejich technická kontrola platná jen měsíc, dokud si štítek neopatří.
● Pokud se bude policistům auto řidiče zdát ve špatném stavu, budou jej moci ihned poslat na stanici STK vzdálenou maximálně 8 kilometr.
No mám trošku strach kuli vejfuku a kuli kolům nevíte jaké jsou emise u 92 a 96kw?
Kazdej me rika ze do ni rvu jen prachy a ze je to auto k hovnu 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Slávek: max limity máš napsaný v tý růžový kartičce na emise
to Slávek: až ti budou měřit emise tak ten technik ohluchne 
Jinak technická mě čeká za dva týdny. Pokud má člověk auto v pořádku tak není duvod se bát at se vymyslí cokoliv. Jinak na CRX 2G se rádi podívají na každé stanici STK
Je to raritka, alespoň u nás.
Jinak technická mě čeká za dva týdny. Pokud má člověk auto v pořádku tak není duvod se bát at se vymyslí cokoliv. Jinak na CRX 2G se rádi podívají na každé stanici STK
Jj ale já mám mít v autě 92 kw a mám 96kw a ten měl mít katalyzátor ale ten je vyndanej a je tam rezonator tak mě zájmu jaké mají bejt emise uren 92 ať mohu posoudit
Si myslím že kuli emisím bych odešel s pláčem hh
Si myslím že kuli emisím bych odešel s pláčem hh
Vau, v autě musíš mít typ motoru (nebo alespoň číslo na motoru) stejné s techničákem jinak ti nedaji technickou.
Dále at tam dáš motor D16A8, A9, Z5 tak ti kW zustane stejné. Musela by být vyměněná i jednotka očemž pochybuji že byla.
Zaleželo na jednotce, na svodech (4-1 nebo 4-2-1) a jestli mělo kat a nebo ne.
Ted nevím co máš papírově za typ motoru. Kdyby si měl v techničáku D16A9 tak ty katalizator a lambdu neměly. Emise tam budou trochu méně přísné než u A8 případně Z5. Ty už májí kat a lambdu.
Jinak nevím odkud jsi ale emise byla vždy poslední věc kterou jsem se trápil na technické. Buď to mi to domluvil kamarád a nebo jsem dal o 200Kč více a emise a STK jsem dostal stím že mi řekli závady, když nějaké byly, abych je opravil.
Dále at tam dáš motor D16A8, A9, Z5 tak ti kW zustane stejné. Musela by být vyměněná i jednotka očemž pochybuji že byla.
Zaleželo na jednotce, na svodech (4-1 nebo 4-2-1) a jestli mělo kat a nebo ne.
Ted nevím co máš papírově za typ motoru. Kdyby si měl v techničáku D16A9 tak ty katalizator a lambdu neměly. Emise tam budou trochu méně přísné než u A8 případně Z5. Ty už májí kat a lambdu.
Jinak nevím odkud jsi ale emise byla vždy poslední věc kterou jsem se trápil na technické. Buď to mi to domluvil kamarád a nebo jsem dal o 200Kč více a emise a STK jsem dostal stím že mi řekli závady, když nějaké byly, abych je opravil.
Motor mám mít z5 a mám tam a9 doufám že to říkám dobře
A jednotka je minuta ale co to je netuším popravdě
A jednotka je minuta ale co to je netuším popravdě
Předpokládám tedy že ještě nemáš na sebe auto přihlášené. Protože s nesedícím typem motoru by ti neudělali evidenčku.
V tom budeš mít tedy problém. Páč typ motoru musí sedět s dokladama. Motory jsou uplně stejné, ale to jim nebude stačit na technické.
- Buď překlepat číslo motoru (prasečinka)
- Nebo sehnat starší blok a z něj to vyříznout a nalepit (docela drbačka)
- A nebo jako já, vyrobit nový štítek (což zase každý asi neumí a nebo nemá možnosti)
V tom budeš mít tedy problém. Páč typ motoru musí sedět s dokladama. Motory jsou uplně stejné, ale to jim nebude stačit na technické.
- Buď překlepat číslo motoru (prasečinka)
- Nebo sehnat starší blok a z něj to vyříznout a nalepit (docela drbačka)
- A nebo jako já, vyrobit nový štítek (což zase každý asi neumí a nebo nemá možnosti)
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Fu tak oficiálnou cestou by som to ani neskúšal keď ti nesedí číslo motoru.
To je fakt taký problém v ČR s STK?
Tak to sme tu na východe v pohode, moc technikov STK ešte moju hondičku nevidelo
To je fakt taký problém v ČR s STK?
Tak to sme tu na východe v pohode, moc technikov STK ešte moju hondičku nevidelo
Jak kde. Já jsem technickou prolétl vždy jak střela 
Jo mám to na sebe zavonela tam síla peněz a ještě moje kočičí oči Jj budu prerazit jen teď.sháním raznice. Já mám technickou do 2013 nevím jak to prošlo předtím ale u máš to asi neprojde jelikož u nás vyhazujou za vše aj za volant
Ja prave taky nikdy nemel problem....technik zvedal karbonovou kapotu a rika:"Ta je lehoucka, kolik to stalo?" Tak jsem se jen usmal...a kdyz byl pod autem a vydel komplet nerez vyfuk, tak zase rika:"A kolik stalo toto?"
A to mi na zacatku nechtela chytnout kvuli palivovymu rele a on rika:"vklidu, vsak mame hodne casu" 
Ale ted uz mam trosku obavy, ale auto mam v perfektnim technickym stavu, tak snad...
Ale ted uz mam trosku obavy, ale auto mam v perfektnim technickym stavu, tak snad...
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“