Brzdové kotouče,destičky

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Brzdové kotouče,destičky

Příspěvekod nettopeer » 19 čer 2009 17:31

Zdravím,
máme doma koupenou hondu CRX II ED, která nutně potřebuje vyměnit brzdové destičky a kotouče.
Chtěl bych se zeptat jestli byste nám nedoporučili nějaký obchod s náhr. dílama,
Já něco našel na stránce http://www.e-cat.cz/c-92_147255_200764_404208/honda/crx-ii-ed-ee-10-87-02-92/1-6-i-16v-1590ccm-91kw-124hp-10-87-02-92/brzdovy-system.html co na to říkáte ? dalo by se tam slušně vybrat ?
Těším se na každou vaši odpověď :)

zam3k
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Brzdové kotouče,destičky

Příspěvekod zam3k » 19 čer 2009 18:20

http://katalog.mjauto.cz/

Přední kotouče BREMBO 870kč/kus
Del sol EG2 92´
mobil : 604 459 351
email : zam3k@seznam.cz
Instagram : zam3k

nettopeer
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod nettopeer » 19 čer 2009 21:07

Díky ! ocením i další tipy.. :)

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 19 čer 2009 23:01

Bremba nejsou špatný. Dost lidí si chválí EBC. http://www.pkmotorsport.eu/brzdy_ebc.html
V rámci členství v HC tam máme slevy.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 22 čer 2009 10:02

EBC maximalni spokojenost =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 09 lis 2009 14:37

Bremba nedoporučuju, už jsem dvoje upek :lol:
Zimmermanny taky ne :lol:

Taky budu komplet předek dávat novej, jaký typ kotoučů a destiček od EBC mi doporučíte ? Tím myslím ideální kombinaci kotouče a destičky... (např. Yellow Stuff + Black Dash Disc / Green Stuff + Turbo Groove )

Auto netahám na okruhy ale sem tam se rád pořádně svezu takže od brzd požaduji 100% spolehlivost a výdrž, nepotřebuju ale žádný hardcory který budu muset zahřejvat než to začne brzdit...auto mám víceméně pořád jen "vyjížďkový" :)

Verdikt ??
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 09 lis 2009 18:02

kotouce Starline ,desticky taky Starline.. :D a je z Tebe nesmrtelna teta.. *vytlem*

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 10 lis 2009 11:41

exxsodus píše:kotouce Starline ,desticky taky Starline.. :D a je z Tebe nesmrtelna teta.. *vytlem*

:lol:

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 12 lis 2009 09:40

EBC taky můžu jedině doporučit.
Na autě mám kotouče Turbo Groov a destičky Yellowstuff - ty je teda potřeba trochu zahřát takže pro městský provoz to není úplně ono, je potřeba počítat s ospalejší odezvou než se zahřejí.
Pro takové to normální ježdění a občasný kotel bych asi volila Greenstuff.

Jinak už na nich jezdím přes rok a skoro neubily takže informace o životnoti je zaručená :) jen s tou prašností to tak 100% není na těch drážkovaných kotoučích se při ostřejší jízdě práší dost....ale to už je podle mě jen kosmetika :)
Výbornou volbou určitě budou i ty hladké, ty jsme mimochodem dali na zadek (jak říká PK zadek nesmí být přebržděný, jinak je to o průšvih :D )

Ajsik
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ajsik » 12 lis 2009 10:09

Taky budu na jaro potřebovat koupit destičky. Odkud ty EBC objednáváte?
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 12 lis 2009 15:27

Já jsem objednávala přes Padama který dělal hromadnou objednávku, ale PK může určitě taky sehnat.

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 13 lis 2009 11:44

Lenny píše:EBC taky můžu jedině doporučit.
Na autě mám kotouče Turbo Groov a destičky Yellowstuff - ty je teda potřeba trochu zahřát takže pro městský provoz to není úplně ono, je potřeba počítat s ospalejší odezvou než se zahřejí.
Pro takové to normální ježdění a občasný kotel bych asi volila Greenstuff.

Jinak už na nich jezdím přes rok a skoro neubily takže informace o životnoti je zaručená :) jen s tou prašností to tak 100% není na těch drážkovaných kotoučích se při ostřejší jízdě práší dost....ale to už je podle mě jen kosmetika :)
Výbornou volbou určitě budou i ty hladké, ty jsme mimochodem dali na zadek (jak říká PK zadek nesmí být přebržděný, jinak je to o průšvih :D )

dobrý takže teda asi jdu do GreenStuffů a TurboGroove kotoučů.....už přišly i pancéřáky od Minora ;)

díky Lenny !

Lenny
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Lenny » 13 lis 2009 14:49

Rádo se stalo ;) kdyby bylo potřeba tak je Ramik zajede, opravdu to umí takže nehrozí spálení a pod.

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 13 lis 2009 16:59

Lenny píše:Rádo se stalo ;) kdyby bylo potřeba tak je Ramik zajede, opravdu to umí takže nehrozí spálení a pod.

jo to by šlo, třeba je zajíždim špatně 8-)

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 17 lis 2009 16:57

vy jste trosku opomneli model mezi green a yellow. Mam na cive redstuffy a nemuzu si je vynachvalit. Greenstuffy jsou moc mestsky na jizdu na hroty a Yellowstuffy uz jsou moc zavodni.

Redstuffy jsou presne mezi tim - keramicky a jsou ohleduplnejsi ke kotoucum. Musi se zahrat, ale je to o dost rychlejsi, nez u tech zlutych.
Mrkni tady, jsou ty vypsany rozdily mezi jednotlivymi destickami: http://www.sportovniautodoplnky.cz/ebc-sportovni-kotouce-a-desky-honda-civic-aerodeck-civic-crx-cr-v-fr-v-hr-v-integra-r-integra-prelude-stream-jazz-legend-nsx/
Co se tyce kotoucu, je to myslim jedno, jak rika Lenny, dopredu muzes turbo groove, dozadu staci normalni.
Osobne mam normalni i vepredu, protoze Civic 1.4 .... ale podle me staci i na cero, kdybys nechtel moc utracet.

Brzdy jsou na aute pres rok, furt to brzdi paradne, kotouce nejsou vubec zohybane, takze bych se vubec nebala.

Na cero budu objednavat redstuffy taky. Jinak muzes koupit na ebayi, a jestli se ti nechce s tim patlat da se na http://www.sportovniautodoplnky.cz , prislo mi to do tydne.
In VTEC we trust

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 18 lis 2009 09:11

myst píše:vy jste trosku opomneli model mezi green a yellow. Mam na cive redstuffy a nemuzu si je vynachvalit. Greenstuffy jsou moc mestsky na jizdu na hroty a Yellowstuffy uz jsou moc zavodni.

Redstuffy jsou presne mezi tim - keramicky a jsou ohleduplnejsi ke kotoucum. Musi se zahrat, ale je to o dost rychlejsi, nez u tech zlutych.
Mrkni tady, jsou ty vypsany rozdily mezi jednotlivymi destickami: http://www.sportovniautodoplnky.cz/ebc-sportovni-kotouce-a-desky-honda-civic-aerodeck-civic-crx-cr-v-fr-v-hr-v-integra-r-integra-prelude-stream-jazz-legend-nsx/
Co se tyce kotoucu, je to myslim jedno, jak rika Lenny, dopredu muzes turbo groove, dozadu staci normalni.
Osobne mam normalni i vepredu, protoze Civic 1.4 .... ale podle me staci i na cero, kdybys nechtel moc utracet.

Brzdy jsou na aute pres rok, furt to brzdi paradne, kotouce nejsou vubec zohybane, takze bych se vubec nebala.

Na cero budu objednavat redstuffy taky. Jinak muzes koupit na ebayi, a jestli se ti nechce s tim patlat da se na http://www.sportovniautodoplnky.cz , prislo mi to do tydne.

tož dík za radu, ještě tedy popřemýšlím, ale bez urážky - srovnávat vhodnost na cívu 1.4 a CRXo....no uvidíme no, fosa má na cívoj taky nějaký šlupky a brzdí to dobře, jenže to jsme podle mě někde úplně jinde..no uvidíme no.

myst
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod myst » 18 lis 2009 15:51

ne tys to nepochopil.... to neni o vhodnosti na civu. ver mi kdyz brzdis z rychlosti 180km v h, tak je jedno jestli v cive nebo v crxu, nehlede na to ze civa je o 300kg tezsi. ja ti to davam jako priklad

treba pepino je ma na vtecu... ja ti jen rikam to, ze cerveny budou lepsi nez zeleny... zluty jsou moc hardcore - cero je na ne moc prtavy, lehky a slaby auto =)
In VTEC we trust

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“