Zapalování-SMAZAT

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

LukAshek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Zapalování-SMAZAT

Příspěvekod LukAshek » 24 úno 2012 12:04

Zdravím,
mám velkej problém se zapalováním a nevím co s tím. Nedokážu ani otočit s klíčkem do první polohy, prostě s ním vůbec nepohnu. Je to stejný jako když je zamčenej volant a vy s ním musíte "škubnout" aby ste mohli otočit klíčkem. Tady je právě ten problém, já totiž volant nemám zamčenej a ani ho zamčit nejde. Točit s ním můžu pořád dokola ale na klíček v zapalování to nemá vliv *cry* . Nevím jestli to není mrazem, protože delší dobu stálo venku (i přes ty silné mrazy). Jinak auto sem koupil nedávno a u původního majitele sem nastartoval normálně. Když sem mu volal s tímhle problémem tak se mu to prý nikdy nestalo, ale že klíček nemám do zapalování strkat úplně rovně... :cry: Sem v koncích... Předem děkuji za případné rady *cry* *honda*
Naposledy upravil(a) LukAshek dne 07 bře 2012 20:38, celkem upraveno 1 x.

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Zapalování

Příspěvekod Martin666 » 24 úno 2012 12:09

Zdravím Tě,

no, hele, jednou jsem měl ten samý problém a bylo to v létě. Stačilo trochu zahýbat volantem, trochu klíčkem a ono to povolilo a šlo to :-)
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

LukAshek
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LukAshek » 24 úno 2012 12:29

No jako zkoušel sem to už mockrát, pak sem byl už aji nervní tak sem radši šel pryč nebo bych zalomil klíček. Každopádně jestli to povolí tak by to asi stejně chtělo výměnu, ne? Nebo pak budu někam spěchat a budu se tam k*ndovat s volantem :D Zatím to moc neřeším, protože mám druhý auto na ježdění, ale to se chystám prodat. Nevím přesně ani co bych měl vyměnit nebo co mám rozdělat. Jestli je to ten zámek volantu nebo je chyba v zapalování :cry:

Majtycrx
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Majtycrx » 24 úno 2012 12:30

Zkus treba trosku povytahnout klicek a proste zkouset ruzny polohy treba se to chytne...

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 úno 2012 12:49

LukAshek píše:No jako zkoušel sem to už mockrát, pak sem byl už aji nervní tak sem radši šel pryč nebo bych zalomil klíček. Každopádně jestli to povolí tak by to asi stejně chtělo výměnu, ne? Nebo pak budu někam spěchat a budu se tam k*ndovat s volantem :D Zatím to moc neřeším, protože mám druhý auto na ježdění, ale to se chystám prodat. Nevím přesně ani co bych měl vyměnit nebo co mám rozdělat. Jestli je to ten zámek volantu nebo je chyba v zapalování :cry:

Za tu dobu, co mám auto, se mi to stalo jednou. Takže bych výměnu nějak neřešil. Ale fakt... je to prostě takové.. že nic nic nic nic a najednou s tím pootočíš a hotovo. Chce to cit a pochopenení :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Minor
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Minor » 24 úno 2012 12:52

Chtělo by to vyměnit spínačku.
POkud potřebuješ odjet, povol vzadu za spínačkou "ořech" s kabely (dva křížové šroubky) a pak už nastartuješ šroubovákem.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“