čirá optika

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

čirá optika

Příspěvekod lazzzik » 05 lis 2009 22:36

ahoj:-)potřeboval bych od vás radu,chtěl bych si koupit čirou optiku jak do zadu tak i do předu,co jsem tak koukal,tak se dájí sehnat celkem levné a pak samozřejmě taky drahé,nemáte nikdo skušenost že ty levné prostě nepasují a ty drahé ano???snad mi poradíte,děkuju

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Re: čirá optika

Příspěvekod cocks » 05 lis 2009 22:46

jak jsme se dneska bavili...doporučuju konkrétně tuhle kombinaci...pro většinu barev bych dal jedině černou, ty chromový vypadaj moc pouťově a ty zadky od SOnary s těma kulatejma krytkama mi na to auto vůbec neseděj..tyhle zadky kopírujou tvary origo poface lamp.... a ať si říká kdo chce co che tak angel eyesy slušej každýmu autu.....

jinak co se spasovatelnosti týče tak to nikdy nebude 100%, dělaj to firmy co chtěj vydělat takže za to nesměj chtít ranec = cena na úkor kvality..normální je mírná nespasovanost, občasné pocení...většinou je instalace DODO (dodělej doma) pokud ti záleží na detailech.....
Přílohy
lampy zadek.jpg
lampy zadek.jpg (113.64 KiB) Zobrazeno 1345 x
pozičky.jpg
pozičky.jpg (45.85 KiB) Zobrazeno 1345 x
lampy předek.jpg
lampy předek.jpg (57.12 KiB) Zobrazeno 1345 x
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 06 lis 2009 08:04

Ja mám zas sonary, vpredu aj vzdadu, a v princípe sa dá povedať že tie optiky bez väčších problémov pasujú a nie je problém s ich montážou. Problém bol akurát dať predné svetlá na VTEC, čo bol môj prípad, ale aj to sa dá keď sa s tým pobavíš *fin*

Jo a inak, sonarové predné svetlá majú len jeden angel eye, tie čo vkladal cocks, majú angely dva, určite by to vyzeralo lepšie ale budú asi aj o to drahšie...
enjoy VTEC

cocks
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cocks » 06 lis 2009 08:51

pepo crx píše:Ja mám zas sonary, vpredu aj vzdadu, a v princípe sa dá povedať že tie optiky bez väčších problémov pasujú a nie je problém s ich montážou. Problém bol akurát dať predné svetlá na VTEC, čo bol môj prípad, ale aj to sa dá keď sa s tým pobavíš *fin*

Jo a inak, sonarové predné svetlá majú len jeden angel eye, tie čo vkladal cocks, majú angely dva, určite by to vyzeralo lepšie ale budú asi aj o to drahšie...

tys dostal čirou na VTECa ???? a byly by nějaký detailní fotky ??? já totiž právě chci čirou..ale bojim se nějakýho bastlu z ED9kovejch lamp..... *dumat*
CRX VTEC - celoživotní prokletí..ale krásný.

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod pepo crx » 06 lis 2009 11:05

myslím že na vteca ich nevyrába nikto, dával som svetlá určené pre ED9 + do toho vzniknutého voľného priestoru medzi svetlom a kapotou som dorábal také medzikusy, aby tam neboli medzery.. *oprava*
enjoy VTEC

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“