čalounictví
Moderátor: Minor
čalounictví
ahoj,nemáte nikdo nakou zkušenost s dobrým čalounictvím? chtěl bych si nechat dát potáhnout sedačky a nevím kam...poradtě díky
Re: čalounictví
Ahoj lazzi,
na Mělníku je jeden šikovnej pan čalouník s rozumným ceníkem
nechala jsem si u něj potáhnout zadní lavici koženkou (cena 500,-) a teď mi bude ještě potahovat plato + renovovat prosezelou sedačku tak dám vědět jak to dopadlo.
Jestli chceš pošlu kontakt.
Lenny
na Mělníku je jeden šikovnej pan čalouník s rozumným ceníkem
Jestli chceš pošlu kontakt.
Lenny
Možná bych to taky uvítal.
Mám u čalouníka sedačky přes 3 měsíce a zřejmě na ně ještě ani nesáhl. Termín byl 3 měsíce nejvýš:-)
Mám u čalouníka sedačky přes 3 měsíce a zřejmě na ně ještě ani nesáhl. Termín byl 3 měsíce nejvýš:-)
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
děkuju leny za odpověd,koukám že budu na Mělníku zachvilku jak doma,jirkův tatínek mi ted dělal to auto a ted až mi příjdou peníze z pojistky tak se mu musim ozvat a bude to celé vyvyřovat atd
takže kdyby zbyly penízky určitě by se našlo pár věcí co bych potřeboval udělat a když nezbudou tak zima je dlouhá-bohužel.Tak až ti třeba udělá ty sedačky tak múžeš hodit foto:-)a jak se jinak máš???co jirka? 

Jasně, jak to bude hotové nahodím foto a když bude spokojenost tak pána připravím na to že bud mít celou zimu co dělat
po víkendu sem snad dám foto aspoň té lavice.
K panu Ramešovi se taky chystám na ošetření podvozku až na mě bude mít čas, je teď krásně vytížený
doufám že bude spokojenost.
Snad pokecáme v sobotu?
K panu Ramešovi se taky chystám na ošetření podvozku až na mě bude mít čas, je teď krásně vytížený
Snad pokecáme v sobotu?
Tak sedačku a plato už jsem vyzvedla ale bohužel nestihla nafotit
každopádně plato vypadá moc dobře, je potažené koženkou a prošívané. V ohybu pán ještě přidal látku protože už se hodně lámalo takže je opět pevné:)
U sedačky se bohužel nepovedlo odmotovat celý mechanismus polohování takže pán vyplnil jen opěrku na záda ale vypadá to rozhodně líp. Zatím jsme sedačku nedávali do auta takže nemůžu říct jak se v ní sedí ale jakmile bude čas mrkneme jestli půjde sundat polohování a pokud ano povezme ji znovu:) Příští víkend už to snad doplním i foto.
U sedačky se bohužel nepovedlo odmotovat celý mechanismus polohování takže pán vyplnil jen opěrku na záda ale vypadá to rozhodně líp. Zatím jsme sedačku nedávali do auta takže nemůžu říct jak se v ní sedí ale jakmile bude čas mrkneme jestli půjde sundat polohování a pokud ano povezme ji znovu:) Příští víkend už to snad doplním i foto.
Tak konečně přikládám fotodokumentaci.
- Přílohy
-
- sedacka.jpg (84.2 KiB) Zobrazeno 1876 x
-
- plato2.jpg (70.48 KiB) Zobrazeno 1876 x
-
- plato.jpg (76.63 KiB) Zobrazeno 1876 x
-
- lavice.jpg (50.17 KiB) Zobrazeno 1876 x
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“