Přední kotouče ..
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)

- Kontaktovat uživatele:
Přední kotouče ..
zdravim potřeboval bych poradit na nějake kotouče přední na D16Z5 ikdys to bude stejný dystak napiste nebo poslete odkazy jak ste snima spokojeny
koukal jsem na feroda zatim ikdys znamej řikal že feroda za 1000 sou stejný jak starline za 620 tak nevim chtel jsem srazkovaný protože jsou hezký ale potřebuju je co nejdřív a nerad bych se nekde než našetřim nekde 

- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední kotouče ..
poradíte někdo please ?

EBC jsou určitě kvalitní. Feroda jsem myslím měl a bez problémů. Ale já jezdím docela klidně.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
jo tak dobře děkuj
jinak jsem našel ještě tady naty na bozosi že by mi je udělali na obednavku za 2500 pár a maj ten prumer i 242mm http://auto.bazos.cz/inzerat/10871393/S ... iskoda.php
Zeptej se Jofreycrx na Niparts 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Jo dobre diky jinak semi povedlo v praci sehnat origo dili
jako vyhrabal sem tam origo desky a chladic vse jeste zabaleno
tak sem to hned vzal desky za 400 á chladic origo za 1000 

- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
co takhle písnout na jaký účel použití je potřebuješ a kolik hodláš investovat 
Ono pořídit si "sportovní" auto ,jezdit svižně nebo ještě více svižně ,nebo být lama a dřít to bezduše brzda plyn ,je potřeba mít "bezpečné-funkční" brzdy
né že ti hned skapou při lehkém ohřátí
Ono pořídit si "sportovní" auto ,jezdit svižně nebo ještě více svižně ,nebo být lama a dřít to bezduše brzda plyn ,je potřeba mít "bezpečné-funkční" brzdy
né že ti hned skapou při lehkém ohřátí
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
investice tak do 3000-4000 prostě aby něco vydrželi no
nejezdim furt pod plynem tak spíš nejak normal jízdu ale občas si udělám radost a svezu se pěkně
vždycky si řikam pojedu normalně ale pak se nekde namě začnou lepit vždy naký mladý kluci videj starý auto tak skoušej ale pak vetšinou dostanou
ale to asi všichni znáte 
nejezdim furt pod plynem tak spíš nejak normal jízdu ale občas si udělám radost a svezu se pěkně
- Bučis
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
zainvestoval jsem sedm tisíc a koupil jsem od EBC na předek kotouče i destičky, brzdí dost dobře a ani při větší zátěži nevadnou...
je to vydanej peníz, ale když ti tam skočí srnka, nebo vjede auto, zařazuješ se do předjížděné kolony, tak to oceníš, zasmrděj, ale víš, že za to vezmeš a brzdíš
základ je auto ubrzdit, ale z kopce jede i trakař
je to vydanej peníz, ale když ti tam skočí srnka, nebo vjede auto, zařazuješ se do předjížděné kolony, tak to oceníš, zasmrděj, ale víš, že za to vezmeš a brzdíš
hmotnost, to je tajná zbraň 
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Bučis píše:zainvestoval jsem sedm tisíc a koupil jsem od EBC na předek kotouče i destičky, brzdí dost dobře a ani při větší zátěži nevadnou...
jojo no je totak ja hlavně musim taky přetesnit brzdovej válec protože kdys brzdim delší dobu tak semi propadá pedal pomalu
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
jojo no je totak ja hlavně musim taky přetesnit brzdovej válec protože kdys brzdim delší dobu tak semi propadá pedal pomalu
[/quote]
to může být i starou brzdovou kapalinou nebo zavzdušněnými brzdami... když je nekvalitní nebo stará kapalina, má pak nižší bod varu, vznikají v ní po ohřátí bublinky a ty pak způsobují to, že se ti propadá pedál
to může být i starou brzdovou kapalinou nebo zavzdušněnými brzdami... když je nekvalitní nebo stará kapalina, má pak nižší bod varu, vznikají v ní po ohřátí bublinky a ty pak způsobují to, že se ti propadá pedál
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
chosse.j píše:jojo no je totak ja hlavně musim taky přetesnit brzdovej válec protože kdys brzdim delší dobu tak semi propadá pedal pomalu
to může být i starou brzdovou kapalinou nebo zavzdušněnými brzdami... když je nekvalitní nebo stará kapalina, má pak nižší bod varu, vznikají v ní po ohřátí bublinky a ty pak způsobují to, že se ti propadá pedál[/quote]
Jojo zitra to budu delat skusim to odvzdusnit protoze bod varu je dobrej

Taky jsem musel nedávno měnit hlavní brzdový válec.
Opravná sada může problém vyřešit, pokud není narušený vnitřní povrch válce.
V případě crx má opravná sada průměr 22,22 mm (7/8 palce), v katalozích to mají většinou blbě.
V případě crx má opravná sada průměr 22,22 mm (7/8 palce), v katalozích to mají většinou blbě.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Taky jsem musel nedávno měnit hlavní brzdový válec.
díky minore

Co jsem četl nějaký chytrý článek, ono je to docela kuriozní. Brzdovka je hygroskopická a váže do sebe vodu. Ta voda se kupodivu dostává i do těsnících gumiček, ty nabobtnají a začnou vydírat povrch válce. Ale všechno funguje. A když pak člověk vymění brzdovku za novou, v ní voda zatím není, ale uvolní se do ní z těch gumiček, které se smrsknou a přestanou těsnit a ejhle - problém je na světě.
Měl jsem štěstí, v Autokelly měly zrovna ve výprodeji válec na mé auto, tak jsem ho hned koupil.
Měl jsem štěstí, v Autokelly měly zrovna ve výprodeji válec na mé auto, tak jsem ho hned koupil.
-
Jofrey CRX
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
WickiMan píše:Zeptej se Jofreycrx na Niparts
Jo, NIPPARTS SportSeries kotouče naprostá bomba za luxusní peníze!! Dodává ELIT, můžu sehnat za nákupní cenu, kdyby byl zájem..
Destičky NIPPARTS SportSeries taky dobrý, ale rychle mizí, dvakrát okruh + cca 3.000 km a desky jsou pryč.
Kotouče jsou bez sebemenší známky opotřebení a jsou z vysokouhlíkové slitiny, nereznou, nekroutí se, vydrží extrémně vysoké teploty! Mají čtyři drážky a mezi nima čtvero odvrtání po osmi dírách. Jsou k dispozici na ED9 242mm a na EE8 262mm.
Brzdovej válec nerepasovat, nevyplatí se to, raději koupit nový, i já ho měnil za nový kus a spokojenost. Jak každej nadává na brzdy u CRX, není to pravda, když jsou v perfektním stavu, vydrží neskutečně brutální zacházení!
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
a co stoji novy brzdovy valec? a kde sa da zohnat? prepac nechce sa mi hladat po vsetkych skladoch 
-
Jofrey CRX
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Swingal píše:a co stoji novy brzdovy valec? a kde sa da zohnat? prepac nechce sa mi hladat po vsetkych skladoch
Shání se špatně, hodně špatně, ale mám tady v Jihlavě známého pána, který dělá díly vyloženě jen pro Japonce a Ameriky. Brzdový válec CIFAM lehce přes 1.000 Kč. Žádný repas, fungl nový díl, plně funkční.
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9
Co jsem koukal, tak sehnat jde poměrně snadno a od řady výrobců, ale při ceně cca 1000 Kč, je to super kauf.
- Petk@

- Kontaktovat uživatele:
tak pohodička jednalo se naštěstí o špatnou brzdovku
odvzdušnil sem to a dal tam novou a pohočka pedal tvrdej a nepropadá se
jenomže cosem nezistil že mi kapa chladič takže jsem jednu zavadu odstranil a další se objevila
nojono ale počítal sem stim že budu muset investovat ale nemyslel sem tolik kdys stalo 40 a za 2 mesice už se tam dalo asi za 7000 . a tomě tetkon čekaj přední kotouče + desky ,rozvody , tesnení pod hlavou , chladič ( ten mam naštěstí origo novej ) a komplet přední napravu nove čepy silenbloky atd
takže cero jsem dneska umil a naleštil a bude stát dokud nebude vejplata
asi pak založim téma s názvem renovace . tomě dotoho čeka přez zimu až nebudu jezdit komplet zadní lemi a nejspíš i dveře protože reznou a dost což už asi nepudou zachránit kdyby jste nekdo měl přední dveře tak napište díky 
nojono ale počítal sem stim že budu muset investovat ale nemyslel sem tolik kdys stalo 40 a za 2 mesice už se tam dalo asi za 7000 . a tomě tetkon čekaj přední kotouče + desky ,rozvody , tesnení pod hlavou , chladič ( ten mam naštěstí origo novej ) a komplet přední napravu nove čepy silenbloky atd
asi pak založim téma s názvem renovace . tomě dotoho čeka přez zimu až nebudu jezdit komplet zadní lemi a nejspíš i dveře protože reznou a dost což už asi nepudou zachránit kdyby jste nekdo měl přední dveře tak napište díky Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“