Dálkové zamykání dveri

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

kapid
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Dálkové zamykání dveri

Příspěvekod kapid » 27 črc 2011 16:58

Zdravim, byl by tu nekdo kdy by mi poradil co a jak zapojit? Jelikoz predchozi majitel tavaril zamky mam odemykani na dalku. Kdyz jsem auto rozebiral tak tam bylo opravdu spousta dratu, takze jsem je vzal a vyndal. Ted tam potrebuji zpet dat dalkove otevirani dveri. Podarilo se mi najit typ ktery mam a je to tento, alarm s dalkovym ovladanim.

http://alarmtuning.cz/autoalarmy/cs-584-new-autoalarm.htm

Jediny co chci je, aby mi sli aspon zamknout a odemknout ridicovy dvere. Zde je schema jak by to melo vypadat.

Obrázek

Nevim si rady s dratama fialovy, cerno-zluty, cerno-bily, ruzovy. Rele tam byly ale jsou posany jinak nez na obrazku takze nevim jaky a kam vedou draty.

Diky moc.

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálkové zamykání dveri

Příspěvekod Swingal » 27 črc 2011 18:26

Presne rovnaky mam aj ja, ale ja mam k tomu este napojeny central. Myslim ze to rele na kufor nemam ani napojene, takze to ti neviem povedat, a s tymi starterovymi kablami ti neviem povedat, nevidel som tam nic neobvykle ked som mal dole palubovku. Dverovy kontakt by mal byt napojeny na snicmac ovorenych dveri. Bohuzial je to len na jedny dvere tusim, tak som to dal na vodicove. Ja by som ta chcel poprosit ci by si sem nehodil navod na ten alarm aby som vedel ake su moznosti, ci sa da vypnut to pipnutie pri otvoreni/zatvoreni.

Vdaka

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálkové zamykání dveri

Příspěvekod Swingal » 28 črc 2011 00:07

Vdaka

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“