Moderátor: Minor
Hugy píše:Zdravím, popíšu zde celý svůj příběh s tímto nesmyslem. Vždy jsem si myslel že D16Z5 plní euro 1, když jsem tedy kupoval CRXku od Redyho, nebylo v TP o euru žádná zmínka, ale říkal jsem si - je to D16Z5 bude to určo euro1. Dnes jsem dojel z Dekry a výsledek - Euro0, naštvaný jsem tedy jel do Hondy Zlín, kde jsem očekával úspěch, ale opět zklamání - opět Euro 0. Prodejce volal do Hondy Praha a co mě opravdu zarazilo byl fakt, když mi řekl, že už podle VIN kódu JHMED9... je to prý Euro0. Já se ptám je to opravdu tak, nebo mě v Hondě odbyli. Jaký mi radíte další postup, už bych chtěl přepsat auto na sebe, ale 10tkč za euro opravdu nedám. Díky za tpělivost pří čtení a radyUž fakt nevím co s tím
Hugy píše:Zdravím, popíšu zde celý svůj příběh s tímto nesmyslem. Vždy jsem si myslel že D16Z5 plní euro 1, když jsem tedy kupoval CRXku od Redyho, nebylo v TP o euru žádná zmínka, ale říkal jsem si - je to D16Z5 bude to určo euro1. Dnes jsem dojel z Dekry a výsledek - Euro0, naštvaný jsem tedy jel do Hondy Zlín, kde jsem očekával úspěch, ale opět zklamání - opět Euro 0. Prodejce volal do Hondy Praha a co mě opravdu zarazilo byl fakt, když mi řekl, že už podle VIN kódu JHMED9... je to prý Euro0. Já se ptám je to opravdu tak, nebo mě v Hondě odbyli. Jaký mi radíte další postup, už bych chtěl přepsat auto na sebe, ale 10tkč za euro opravdu nedám. Díky za tpělivost pří čtení a radyUž fakt nevím co s tím
exxsodus píše:jinak ja jsem mel taky D16Z5 a podle smernic ve velkem TP to bylo Euro 0, takze stejne jak ty a to tam je katalyzator
Loiza666 píše:D16Z5 má Euro 1.... nebo prostě za přepis 5t. Ale poslední dobou Dekra na všechno sere... a bohužel i Honda na své zákazníky často kašle. Pokud bylo auto dovezeno z D, tak to tuplem. Pokud byl 1. majitel z D, tak řekno, že s tím enchou mít nic společného. A bohužel ani nevím způsob, jak to změnit.....
Hugy píše:exxsodus píše:jinak ja jsem mel taky D16Z5 a podle smernic ve velkem TP to bylo Euro 0, takze stejne jak ty a to tam je katalyzator
a ty jsi ho měl dovezené odkud? (pokud se nepletu tak CRX se nikdy v ČR neprodávalo tak jsou to stejně všechno dovozy, jen je divné že některé D16Z5 euro 1 plní a některé ne)
Loiza666 píše:D16Z5 má Euro 1.... nebo prostě za přepis 5t. Ale poslední dobou Dekra na všechno sere... a bohužel i Honda na své zákazníky často kašle. Pokud bylo auto dovezeno z D, tak to tuplem. Pokud byl 1. majitel z D, tak řekno, že s tím enchou mít nic společného. A bohužel ani nevím způsob, jak to změnit.....
jj auto je dovezeno z D v roce 2005. To bude asi ono... tenkrát žádné euro poplatky nebyly, tak to při vystavování nového TP ani nezapsali, nejvíc mě zaráží to VIN - JHMED9... přece začínají všechna CRX ED9 ne?
exxsodus píše:sezen si nekoho kdo ma karticku ZTP, on to prepise na sebe za 800 a ty pak za dalsich 800 na sebe
drzitel ZTP karty Eko dan neplati, dalsi prepis uz se Eko dan taky neplati, jina moznost neni
Hira píše:exxsodus píše:sezen si nekoho kdo ma karticku ZTP, on to prepise na sebe za 800 a ty pak za dalsich 800 na sebe
drzitel ZTP karty Eko dan neplati, dalsi prepis uz se Eko dan taky neplati, jina moznost neni
Přesně tak. Takhle jsem to udělal i já. Dovážel jsem D16Z5 z Německa. Nemělo v TP žádnou emisní normu, takže automaticky Euro 0.
noha píše:Ahoj kluci, já se teď budu potýkat s tím samým co vy.
Mám v techničáku dle směrnice EHS hodnotu 83.03-B což dle tabulek co jsem nalezl na netu je Euro 2 čiže platba 3000,- tak to jsem zvědavej jak tohle dopadne
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host