zámky dveří a šíbr ..

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Petk@
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

zámky dveří a šíbr ..

Příspěvekod Petk@ » 29 čer 2011 21:36

zdravim potřeboval bych poradit jestli nevite jestli jdou do céra nějaké kvalitnější zámky mám céro týden a už semi donej nekdo chtěl dostat tak mám strach ikdys mám zámek na volant řadící paku i pedaly :-D a druhou radu bych potřeboval kdys otevřu šíbr tak mi odnekud vylez bovden kterej je asi odnekud utrhlej šíbr funguje v cajku ale todle nevim kčemu tam je :-D
Přílohy
IMAG1078.jpg
nevim kam to patří :-(

Gattes
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: zámky dveří a šíbr ..

Příspěvekod Gattes » 30 čer 2011 06:24

cs k zámkum vyhod je a namontuj d.o. a namontuj kliky ze civica 4g sedan tak jak to mám já nadelá, to hodne parády a o dost lepsí spaní :D a co se týce toho "bovdenu" tak podle mě je to ten co vubec to okno ovládá být tebou zacal bych zkoumat druhou stranu jak je to uchycený a co ti tam chybý ze to vyskocilo/vypadlo/utrhlo se. a zadní zamek je ted v resení ale az sezenu zadní poface lampy *oprava*

jeste doplním ted ten druhej bovden bude schovanej musís sundat okno jako takový aby ti zustal jen mechanizmus ve predu drzí na dvou sroubech a vzadu jsou takový plastový zarážky a pak to bez problému zesunes z vodících "prvků" smerem dopredu (jestly se nepletu :D uz je to víc nez rok co jsem to delal jestly mám na demontu neco spatne tak to pls nekdo doplnte) az budes mít okno dole tal bych ho pomalu zavíral opatrne a koukal kam to patrí nebo co tomu chybý.
neposouval bych to elektricky ale mechanicky más jistotu ze se nic ne zku..í. pro mechanický "ruční" ovládání je za síbrem na stropnici taková kritka tu odhod a pod ní je imbus šroub a můzes točit dokud te to neprestane bavit :lol:
Gattes http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Gattes
Org death knight
NO MASS guild
Obrázek

HT88
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod HT88 » 30 čer 2011 07:46

táhlo kliky.jpg
Stačí vytáhnout táhlo od zámku na klíč k zámku dveří, aby se dveře neodemykali klíčem, ale dálkovým. *crx*
e-mail: crxr@seznam.cz

Petk@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 30 čer 2011 22:38

dobře díky za radu :-) to odpojení zámku by bylo idealní ale bohužel nemam central :-( leda ho dodělat :-) a měl bych dve mouchy jednou ranou no :-) dá se sehnat ten central novej ? nebo kolik se pohybuje ? :-) *oprava*

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 30 čer 2011 23:15

Petk@ píše:dobře díky za radu :-) to odpojení zámku by bylo idealní ale bohužel nemam central :-( leda ho dodělat :-) a měl bych dve mouchy jednou ranou no :-) dá se sehnat ten central novej ? nebo kolik se pohybuje ? :-) *oprava*

novej podle meho kolem 700kc s prehledem,ale zamysli se nad nouzovym resenim,ze ti odejde ridici jednotka dalkace,baterky atd ... nejakou nouzovku to dycky chce
Jazzik

$@J0
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod $@J0 » 02 črc 2011 02:02

Keby sa ti nedalo nijako vyriesit ten siber tak nejake diely mam doma vratane celeho sibra :)

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“