Předem děkuji. B.
Koupě CRX z německého ebaye
Moderátor: Minor
Koupě CRX z německého ebaye
máte někdo zkušenosti s kupováním CRXa z ebaye z německa? v nejbližších měsících se totiž chystám jednu koupit a ty v čr se mi moc nelíbí, na německých stránkách sem jich pár našla, ale německy neumim ani koukat (na to že sem němcová, tak dobrý
) tak by se mi šikla nějaká ta pomoc
Předem děkuji. B.
Předem děkuji. B.
Re: Koupě CRX z německého ebaye
No, musíš být na ebay zaregistrovaná a radil bych mít předem dohodnutý odtah, třeba s Romem. A jako vždy, je to prostě zajíc v pytli. Počítej s náklady na samotné auto, dovoz, přihlášení, ekoteroristická daň. Bohužel to docela vyskáče.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
copa o to, líbí, ale přeci jen sem chudý student s minimálnim přivýdělkem bez finanční pomoci od rodičů
... takže se dost pevně držim nohama při zemi ... a třeba časem si koupim něco jinýho, s větším obsahem
:-p
Minor: odtah a to okolo to neni problém, ale ten zbytek jako překlad, koupě a tak už je horší... hlavně německy neumim ani slovo, takže se nedorozumim..ale tak, ještě je čas, jen mě právě zajímalo co to obnáší 
MsBlue píše:Minor: odtah a to okolo to neni problém, ale ten zbytek jako překlad, koupě a tak už je horší... hlavně německy neumim ani slovo, takže se nedorozumim..ale tak, ještě je čas, jen mě právě zajímalo co to obnáší
a jak moc stojis nohama pri zemi?
Jazzik
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“