kujuAltík :(
Moderátor: Minor
Altík :(
Ahojte. Tak mám bohužel dost velký problém a nevím si rady. Odešel mi altík (začal chrastit a zasekávat se...oprava neměla smysl) tak jsem od kámoše schrastil jinej. Po výměně a nastartování se během pár vteřin rozžhavil a přestal dobíjet...nijak jsem to neřešil, byl z bouračky, měl ťuknutou řemenici a navíc byl zadara na ozkoušení tak jsem si řekl že byl prostě v háji. Za pomoci kámoše (díky Dutchy) jsem splašil další (jak jinak než od Minora kterému taky děkuju a zejména za vačky z dřívějška), kterej mi přivezla Myst (taky dík zlato). Ozkoušel se, dobíjel, na pohled jako novej, top stav, no prostě Minor. Opět se teda vyměnil a nastartovalo se....smrad, rozžhavení, nedobíjel. Něco (nebo někdo?
) zlikviduje každej altík kterej do auta narvu. Zkoušení dalších a dalších alternátorů se teda odložilo na jindy a chlapci začali hledat problém. Samosebou se nic nenašlo a už začínám být opravdu zoufalej. Dnes si snad pojedu pro novou kabeláž k altíku (nic jiného mě nenapadá) a během příštího tydne snad budu mít altík doma z repase tak se to ozkouší. ALE pokud by někoho z vás napadlo v čem by to mohlo být popřípadě už to někdo z vás zažil, dejte pls vědět aby jsme věděli po čem se máme podívat
kuju
kujuRe: Altík :(
To zní děsivě. S elektrikou nejsem moc kamarád, napadá mě jen, jestli to nejde nějak do zkratu.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Re: Altík :(
V tom ti asi taky moc neporadím, ale mám altík z D16z5 kdyby jsi potřeboval 
-
schympanze
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
urcite skrat.nic ine.premeraj privodne kable. inac.+ a - poli.nemožu urobyt skrat ked to prehodis ? 
Tak záhada vyřešena. Žádnej skrat nikde nebyl. Oba ozkoušený altíky byli v háji
ten z bouračky měl špatný snad všechno no a ten od Minora měl vadnou kotvu. Pořádná repase a je po problému. Už zase jezdíme a dobíjíme
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“