ahoj pani.
postihla ma nasledovna zalezitost: po velmi uprsanej noci som sadol do CRX a ona nie a nie nastartovat. starter tocil, ale motor nic... ani jeden odpal... nechal som vsetko tak, pockal dva dni cez ktore neprsalo, potom sadol do auta a chytilo hned z fleku... jedine co ma napadlo je rozdelovac a zrejme nejaka netesnost a ze mi kdesi prebija na kostru, pochopitelne mozu to byt kludne aj svieckove kable ale to sa mi nezda aby vo vsetkych styroch bola trhlina. zhodil som teda veko rozdelovaca a vsetko na pohlad vyzeralo OK, jedine co mi bilo do oci bolo uz troska rozpraskane tesnenie pod tym vekom, na strane toho kovoveho protikusu co je na motore.
moze toto rozpraskane tesnenie sposobovat mnou popisany problem?
stalo sa to prvy krat, doteraz auto slapalo jako hodinky a aj teraz ked som ho nehal "vyschnut" slape uplne normalne...
Rozdelovač - nestartuje za vlhka
Moderátor: Minor
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdelovač - nestartuje za vlhka
Ja bych řek že to spíš bude to relé ne?shuty píše:ahoj pani.
postihla ma nasledovna zalezitost: po velmi uprsanej noci som sadol do CRX a ona nie a nie nastartovat. starter tocil, ale motor nic... ani jeden odpal... nechal som vsetko tak, pockal dva dni cez ktore neprsalo, potom sadol do auta a chytilo hned z fleku... jedine co ma napadlo je rozdelovac a zrejme nejaka netesnost a ze mi kdesi prebija na kostru, pochopitelne mozu to byt kludne aj svieckove kable ale to sa mi nezda aby vo vsetkych styroch bola trhlina. zhodil som teda veko rozdelovaca a vsetko na pohlad vyzeralo OK, jedine co mi bilo do oci bolo uz troska rozpraskane tesnenie pod tym vekom, na strane toho kovoveho protikusu co je na motore.
moze toto rozpraskane tesnenie sposobovat mnou popisany problem?
stalo sa to prvy krat, doteraz auto slapalo jako hodinky a aj teraz ked som ho nehal "vyschnut" slape uplne normalne...
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Mal som toto isté na Civicu!
Niekto príliš pritiahol víko rozdelovača a prasklo (okom neviditelné), všetok prúd prebíjal na skrutku a cez vlhkosť v motore na kostru a nie ku sviečkam. Dobre ma to vytrápilo kým som na to prišiel. Odporúčam počkať zasa na nejaký lejak a v noci potme otvoriť kapotu a niekto nech ti naštartuje ...
Samozrejme ak ti to netesní je to úplne rovnaký výsledok
Niekto príliš pritiahol víko rozdelovača a prasklo (okom neviditelné), všetok prúd prebíjal na skrutku a cez vlhkosť v motore na kostru a nie ku sviečkam. Dobre ma to vytrápilo kým som na to prišiel. Odporúčam počkať zasa na nejaký lejak a v noci potme otvoriť kapotu a niekto nech ti naštartuje ...
Samozrejme ak ti to netesní je to úplne rovnaký výsledok
Koukám taká blbinka a co to hned způsobí... 
rele to neni to mam poriesene
ok, musim to skusit v noci za vlhka... napadlo ma nikde som nevidel to tesnenie pod rozdelovac, da sa to kdesi kupit? alebo mozem veko rozdelovaca utesnit silikonom? veko aj s palcom som kupil nove, tak ma napadlo ze to prehodim ale este k tomu nedoslo tak ze to vymenim a zasilikonujem a basta, ci?
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Silikón - netuším ale určite tomu neublížiš, vodotesné to bude!
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
shuty píše:rele to neni to mam porieseneok, musim to skusit v noci za vlhka... napadlo ma nikde som nevidel to tesnenie pod rozdelovac, da sa to kdesi kupit? alebo mozem veko rozdelovaca utesnit silikonom? veko aj s palcom som kupil nove, tak ma napadlo ze to prehodim ale este k tomu nedoslo tak ze to vymenim a zasilikonujem a basta, ci?
Vsak jo jak tam teče tak to utěsni co by ne...
- Antiamik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Pripojím sem otázku ohladne rozdelovača...
Dajú sa kombinovať tieto palce? (vypadá to rovnako)
1.
http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 01.422.082
2.
http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 01.422.091
Kúpil som rozdelovač z D16Z5 na moju D16A9, to asi nebude problém DOHC ako DOHC nie?
Dajú sa kombinovať tieto palce? (vypadá to rovnako)
1.
http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 01.422.082
2.
http://obchod.autokelly.sk/detail.aspx? ... 01.422.091
Kúpil som rozdelovač z D16Z5 na moju D16A9, to asi nebude problém DOHC ako DOHC nie?
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
nie ,naozaj to nebude problém
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“