3-bodové pásy
Moderátor: Minor
- James
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
3-bodové pásy
Mám v plánu si koupit 3-bodové pásy. Můžete mi někdo poradit, jak je nejlépe vzadu přidělat? Děkuju za odpovědi 

Re: 3-bodové pásy
Jak?  Ze by za oka misto zadnich pasu? Tak se to alespon standartne dela
 Ze by za oka misto zadnich pasu? Tak se to alespon standartne dela 

CRX 1.6 V-tec EE8 . . . . . . . . . . . .

- chosse.j
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
viděl jsem to i za normálníoko na sloupku jako u normálních pásů a také jsem to viděl chycené pod čepem vzpěr kufrových dveří..

osobne co jsem hledal spravne uchyceni 3bodovych pasu schroth tak to bylo na sloupku kde sou uchyceny pasy ( v pripade HB a sedanu) a nebo normalne jak je prichycenej ten zacvakavaci kus pasu... 
u crx bych se bal pridelavat to na sloupky kde sou vzpery kufru kdyz vidim co s tim pri otevirani dokazou delat... ja to mam uchyceny presne na tom origo pasu

u crx bych se bal pridelavat to na sloupky kde sou vzpery kufru kdyz vidim co s tim pri otevirani dokazou delat... ja to mam uchyceny presne na tom origo pasu
Jazzik
Presne....s tim naprosto souhlasim...rozhodne ale at nikoho ani nenapdne, dat to na horni bod B sloupku. Osobne z hlediska deformacnich zon bych to dal na zacvakavac. stejne je to ale nebezpecny defakto, pac pokud nemas klec a nekdo Ti urazi prdel, i s uchytnym bodem, v blbych sedackach Ti ty pasy rozdrti zebra a v dobrych kdo vi.

CRX 1.6 V-tec EE8 . . . . . . . . . . . .

- James
- CRX Guru 
- Kontaktovat uživatele:
Aha  misto tech zadnich pasu to je dobrej napad. Akorat obcas vzadu nejakyho chudaka vezu
 misto tech zadnich pasu to je dobrej napad. Akorat obcas vzadu nejakyho chudaka vezu  nejak poresim
 nejak poresim

misto tech zadnich pasu to je dobrej napad. Akorat obcas vzadu nejakyho chudaka vezu
 misto tech zadnich pasu to je dobrej napad. Akorat obcas vzadu nejakyho chudaka vezu  nejak poresim
 nejak poresimZpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“