děkujiVýměna prasklé manžety
Moderátor: Minor
Výměna prasklé manžety
lidičky,nenašel by se nikdo ochotný a šikovný,kdo by mi dokázal vyměnit prasklou manžetu na poloose,tu blíž ke kolu,nechci to samozřejmě zadarmo ale dávat za to nikde v servisu cca 600 kč možná i víc se mi nechce,asi nejlepčí když by byl nikdo z prahy,byl bych dotyčnému opravdu moc vděčný
děkuji
děkujiRe: Výměna prasklé manžety
Minulé jaro jsem to dělal poprvé a opravdu na tom nic není.... nesmíš se toho bát.... nejhorčí je vyklepnout homokineťák z poloosy... stačí jeden dobře mířenej ťukanec a je to... jinak jsem ze znojma a to je pro tebe sakra daleko skrz manžetu...
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna prasklé manžety
tak pro představu :
vyheverovat danou stranu + sundání kola
povolit matici na poloose
povolit a vylisovat nebo vyrazit spodní čep
vyndat čep podkovy tlumiče z ramene
vyklepnout poloosu na straně kola
odvrátit uložení kola a vytáhnout poloosu
vyklepnou hrnek poloosy z převodovky nebo dělené poloosy(dle strany)
poloosu si dát do svěráku a zklepnout homokineťák
kloub rozebrat vymít
nandat novou manžetu složit kloub
dát příslušné množství nového maziva
kloub uzavřít manžetou a obráceným postupem znovu nasadit.
měl jsi napsat raději že nemáš moc peněz ,jsi student a podobně protože zrovna srazit kloub neumí kde kdo a mlátit do něj jak hluchej do vrat není pro něj dobré
vyheverovat danou stranu + sundání kola
povolit matici na poloose
povolit a vylisovat nebo vyrazit spodní čep
vyndat čep podkovy tlumiče z ramene
vyklepnout poloosu na straně kola
odvrátit uložení kola a vytáhnout poloosu
vyklepnou hrnek poloosy z převodovky nebo dělené poloosy(dle strany)
poloosu si dát do svěráku a zklepnout homokineťák
kloub rozebrat vymít
nandat novou manžetu složit kloub
dát příslušné množství nového maziva
kloub uzavřít manžetou a obráceným postupem znovu nasadit.
měl jsi napsat raději že nemáš moc peněz ,jsi student a podobně protože zrovna srazit kloub neumí kde kdo a mlátit do něj jak hluchej do vrat není pro něj dobré
děkuji za návod,takhle napsané bych celkem pochopil jak se to dělá ale v reálu by to bylo asi horší,dokážu si udělat spoustu věcí na autě sám pač jsem se to za tu dobu co mám céro naučil ale tohle jsem ještě nikdy nedělal,když bych to sledoval jak se to dělá tak bych to už příště zvládl bez pochyb sám ale radči bych právě chtěl takhle požádat nikoho kdo to už dělal.A jinak student nejsem,jsem normálně pracující.
- PAKO
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
odkud jsi?
Bydlím kousek od krče, přesně na praze 4 na novodvorské.
- Warezz.K
- Fórum podpora

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tohle mě čeká taky
kloub mi už v rejdu nějakou dobu klepe a manžeta je tam prasklá taky nějakou dobu.
Nuže, pokud bude fotonávod, bylo by to víc než famfárové, zdá se že je to častý problém a hodně lidí si s ním neví rady
nuže, pokud se vám do toho nebude chtít, bude vám vadit když vám budu koukat přes rameno s foťákem? mám to k vám blízko 
- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Nuže, pokud bude fotonávod, bylo by to víc než famfárové, zdá se že je to častý problém a hodně lidí si s ním neví radynuže, pokud se vám do toho nebude chtít, bude vám vadit když vám budu koukat přes rameno s foťákem? mám to k vám blízko
Mě by se taky hodil fotonávod, mam uplně stejnej problém... Na jaře musim vyměnit všechny 4 a v životě sem to ještě nedělal a do servisu se mi to dávat taky nechce, ne kuli penězum ale kuli tomu že to jsou většinou taky docela patlalové... tak doufám že to tady bude dřív než si tam něco odkurvim sám
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
fotonávody bych tu nejradši udělal na všechno co by šlo, aby člověk vůbec nemusel do servisu, protože to co si člověk udělá sám udělá nejlíp a ještě sakra levně...naposledy co jsem byl v servisu na výměně kola u kamaráda tak mi tak sedřeli kolo, strhli závit a ještě sem za to dal pálku jak prase...

http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=295 zde fotonavod na vymenu homokinetickeho kloubu/manzety 
Jazzik
jazzik píše:http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=295 zde fotonavod na vymenu homokinetickeho kloubu/manzety
fotonávod?
- skritek
- CRXař

- Kontaktovat uživatele:
Ten navod je napsanej uplne silene a ulne blbe ne ze by to tak neslo ale je to asi jako pri vymene oleje sundate vanu ......atd. nevim proc sundavat brzdovy trmen proc sundavat tehlici hlavne kdyz je na ni abs a hlavne proc rozebirat kloub u pevodovky

vyse mr. " PAKO" (zdravim te) to popsal naprosto jasne

vyse mr. " PAKO" (zdravim te) to popsal naprosto jasne
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
tak co lidičky,nenašel by se nikdo ochotný???

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“