Start na tlačítko z Civicu 5g

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Start na tlačítko z Civicu 5g

Příspěvekod Martin666 » 09 led 2011 09:27

Zdarec hoší,

chtěl bych si udělat startování jako je na 5g. Ale je tu malý problém. Jde o to, že u 5g. otočíte klíčkem do druhé polohy a dáte start. U CRX musíte jít do třetí polohy a potom se klíč, po nastartování, vrátí do druhé polohy. Nejde nějak uzpůsobit startér, aby to v té druhé poloze startovalo?

Podle mě by mohlo, protože třetí poloha musí být jen nějaké spojení drátů, a prátě to spojení, když dám na tlačítko, tak mám to samé :-)

Nevíte někdo, jaký drát to je? Jakože bych to asi našel sám, ale toho času moc není :-D

To víte, přítelkyně, maturita (škola), auto, domácnost.... ou.... žádný volný čas :-D, proto asi nedostatek spánku, spánek jen irelevantní :-D
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Re: Start na tlačítko z Civicu 5g

Příspěvekod jazzik » 09 led 2011 09:56

Ahoj,ja to mam na crx udelany na dve tlacitka - startovaci spina starter.... ale klicky delaj prvni a druhou polohu kdy se ti sepnou vsechny relatka (palivove,topeni,kontrolky) primo v servisnim manualu se da najit to zapojeni kerej drat je do jaky polohy s cim sepnutej..nebo to dneska vyndam a udelam ti fotku toho tlacitka na prvni a druhou polohu a toho na start ...co ty na to?
Jazzik

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 09 led 2011 19:40

jazzik píše:Ahoj,ja to mam na crx udelany na dve tlacitka - startovaci spina starter.... ale klicky delaj prvni a druhou polohu kdy se ti sepnou vsechny relatka (palivove,topeni,kontrolky) primo v servisnim manualu se da najit to zapojeni kerej drat je do jaky polohy s cim sepnutej..nebo to dneska vyndam a udelam ti fotku toho tlacitka na prvni a druhou polohu a toho na start ...co ty na to?

Tak to by bylo super :-) díky :-)

A je to tak jednoduché, jak jsem říkal? Taťka se mě totiž namluvit, že to není tak jednoduché, jak říkám.... že prej ta třetí poloha je tam nějak složitě udělaná přes nějakou skříň a to je že prej nelehká záležitost tohle zapojit...
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

skritek
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skritek » 09 led 2011 19:58

moc vas nechapu ale pokud chcete udelat ze otocis klickem az se rozsviti kontrolky a pak macknes tlacitko na start tak to udelat neni az tak tezke ale kdyz startujes odpojuji se spotrebice a to mechanicky ve spinaci skrince cimz toto budes muset udelat pomoci rozpinaciho relatka. Proste rozsviti se ti kontrolky a zacne foukat ventilator topeni ale kdyz zacnes startovat tak prestane.
Tel 777 27 35 35

Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude

a uz i rychle :-)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 09 led 2011 20:15

skritek píše:moc vas nechapu ale pokud chcete udelat ze otocis klickem az se rozsviti kontrolky a pak macknes tlacitko na start tak to udelat neni az tak tezke ale kdyz startujes odpojuji se spotrebice a to mechanicky ve spinaci skrince cimz toto budes muset udelat pomoci rozpinaciho relatka. Proste rozsviti se ti kontrolky a zacne foukat ventilator topeni ale kdyz zacnes startovat tak prestane.

No, já měl totiž jakože nějak představu, že prostě třetí polohu dám jakože na vypínač. Že jen nějak protáhnu drátky... ale moje představa je asi až moc jednoduchá, ale přitom praxe bude složitější :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 09 led 2011 21:41

pokud chces opravdu jen na to nastartovani tlacitko tak sou to dva dratky prepojit na vypinac...
Jazzik

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“