zadne brzdove strmene...jeden velky horor

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

zadne brzdove strmene...jeden velky horor

Příspěvekod mišoCRX » 28 lis 2010 20:21

Nazdarek
Neviem či rok stihol už ubehnut od toho čo som sa babral s brzdami... *oprava* Kotuče a platničky mali vtedy už davno svoje odbrzdene, zadne brzdy zostavali viset.. Vymenil som kotuče, platničky, predne strmene boli v poriadku ale tie zadne mi dali zabrat. Rozobral som ich, vyčistil od hrdze ten piestik aj to vnutro kde sa zasuva a vymenil tie gumičky za nove... Fungovalo to ani nie rok a už zadok prava strana zostava viset znovu.. *dash* a aká je to len chutná robota!! *dash* Myslim že akonahle je porušena na tom piestiku ta povrchova leskla uprava tak už to je vprdeli a bude to chytat hrdzu a zostavat visiet stale. Čital som tu u niekoho že repasoval tieto piestiky tak ak stym ma niekto skusenost mohol by mi poradit či sa s tym da niečo robit, či sa da niekde zohnat novy ten piestik alebo čo stym.. *help* Nove cele strmene kupovat nemienim... chcu za to nenormalne prachy... vdaka *honda*
momentalne Civic coupe EJ6..ale možno raz ešte CRX bude

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: zadne brzdove strmene...jeden velky horor

Příspěvekod Wláďa » 28 lis 2010 20:30

Čau... Já jsem to vyřešil nerezovýma pístkama a zatim mam klid... Sehnat se asi nedají, já si je nechal vyrobit... Mě nestály nic páč jsem to měl od kamaráda ale mohl bych se zeptat kolik by to vyšlo na výrobu jestli chceš... Mam je i ve fotkách na profilu...
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 28 lis 2010 20:51

Nazdar... No ak nezabudneš tak možeš sa spytat... a to vnutro kam sa zasuvaju tam nerobi blbosti? lebo aj to s oblubou hrdzavie

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 28 lis 2010 20:51

nove pistky maji na http://www.apm.cz, vymen je za nove a mas klid
Přílohy
apm pistek.JPG

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 28 lis 2010 20:57

ahaa to su oni..vdaka... len este ma stve ci nebude robit blbosti to vnuto kde sa zasuvaju

exxsodus
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod exxsodus » 28 lis 2010 21:16

mišoCRX píše:ahaa to su oni..vdaka... len este ma stve ci nebude robit blbosti to vnuto kde sa zasuvaju

s tim problem nejspis nebude, kdyz zkusis jakoze prstem zmacknou rucni brzdu bez pistku a normalne to chodi a pekne se to vraci, tak je ok.. ono to myslim ani velice rozebrat nejde a kdyby se ti to podarilo, pochybuju, ze bys to dal zpatky dohoromady.. proste ten pistek je rezavy a zadrhava se a nevraci.. kdyztak se podiv: viewtopic.php?f=18&t=642

mišoCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mišoCRX » 28 lis 2010 22:28

OK tak dík za radu.. Skusim zohnat tie piestiky a nnovo to rozobrat, pretesnit poskladat a dufam ze uz to bude slapat cim dlhsie.. lebo uz by som rad viac *jizda* a menej *oprava* :D *honda*

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“