P: Výztuha panelu topení
Moderátor: Minor
Re: P: Výztuha panelu topení
poslední 1 kus - vracený ze Slovenska od člena Mario Haringa - tímto děkuji že jsem zaplatil 100,- poštovne 

Zoberem ho, dones ho na crx zraz, ja tam nebudem ale antiamik mi donese veci tak cez neho to zoberem 

Swingal: chlape to neklapne, ja na CRXsraz nejedu, CRX jsem nedavno prodal 

Tak potom nic, postou mi to prijde trocha drahe a panel mi drzi, tak to daj nekomu inemu 

- Roxynečkka
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím též bych jeden potřebovala
je to stále akutní a jsou tytu výztuhy?...dneska mi praskl při vyndávání

PROSIM o SMAZANI..
Jiz nebudou
1. pomerne velke procento nezaplatilo
2. nekdo tu dela "hezci" z nerezu (ja si to nemyslim, do cerneho interieru je to stejny hegeš jako modre nalakovane kryty repraku a cerveny stred volantu)
3. moc starosti za 0,- vydelek na to ze CRX 2g jiz 3 roky nemam

1. pomerne velke procento nezaplatilo
2. nekdo tu dela "hezci" z nerezu (ja si to nemyslim, do cerneho interieru je to stejny hegeš jako modre nalakovane kryty repraku a cerveny stred volantu)
3. moc starosti za 0,- vydelek na to ze CRX 2g jiz 3 roky nemam
Mnel bych zajem o jednu vystuhu bez der.
Holcik: Bohuzel - jak jsem psal - dost Hondaru jsou podvodnici a tak jsem doprodal posledni zasoby a nebudu pokracovat ve vyrobe.. Nekdo tu prodava nerezove, tak se obratit na nej. Mozna bych se nechal i presvedcit, ale muselo by se ozvat vicero lidi - precijen 2 ramecky do lakovny dat nemuzu - financne by se to nevyplatilo. 

- Michal Delic
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
ja by som mal tiež záujem o pekný nový panel ten môj rozpraskaný na štot už je na nič, bojím sa že sa mi to celé prepadne
Jelikoz jsem se nechal prekecat, tak prave jde do lakovny 10 kusu
ale jiz nebudu praktikovat system odeslu hned jak dostanu adresu a cekam az mi Hondar zaplati (ve vysledku nezaplati), ale nejprve si pockam na platbu a pak odeslu. Myslim ze mezi hondari mam co se prodeje tyce takove jmeno, ze nemusi mit nekdo strach.
Bohuzel diky tomuto maji smulu Hondari z SK (leda ze by se nekdo domluvil pres nekoho jineho a ten mu to predal - do SK jezdi casto M@jk trebas)..

Jinak objednavky po SZ

ale jiz nebudu praktikovat system odeslu hned jak dostanu adresu a cekam az mi Hondar zaplati (ve vysledku nezaplati), ale nejprve si pockam na platbu a pak odeslu. Myslim ze mezi hondari mam co se prodeje tyce takove jmeno, ze nemusi mit nekdo strach.

Jinak objednavky po SZ

ramecky jsou z lakovny doma -
staci SZ

Cau, tie ramceky su aj z uchytmi alebo len samotna cast co vidno?
Swingal: tak sroubky si kazdy koupi sve
Nekdo chce imbus, nekdo takovej a nekdo makovej 

Nepochopili sme sa 
ja som sa pytal ci to aj pokryva tie diery na uchytky ako toto

ja som sa pytal ci to aj pokryva tie diery na uchytky ako toto
Jukni na prvni stranku
100% nepokryva, ma to funkci hlavne jako oprava a zpevneni. Kdyz to udelam jako jsi hodil ty, tak to jen prekreje. Zde je to lepe: http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... highlight= a Minor to "dotahl" k dokonalosti
Kazdopadne je to vymyslene na "zlomenej" panel, kdy se v jednom miste provrtal zkraz na zkrz a protahnul se sroubek a zezadu se to stahlo matickou. Tim bylo zaruceno, ze to otacive bude pevne drzet k te vyztuze. Ostatni dirky jsou na samorezy, kdy zbytek bude taky drzet. Ve finale panel vydrzel i total bouracku. Kdyz to udelam jak jsi nahodil ty, tak to dale bude pracovat spolu s kastli, coz jsem nechtel.

Kazdopadne je to vymyslene na "zlomenej" panel, kdy se v jednom miste provrtal zkraz na zkrz a protahnul se sroubek a zezadu se to stahlo matickou. Tim bylo zaruceno, ze to otacive bude pevne drzet k te vyztuze. Ostatni dirky jsou na samorezy, kdy zbytek bude taky drzet. Ve finale panel vydrzel i total bouracku. Kdyz to udelam jak jsi nahodil ty, tak to dale bude pracovat spolu s kastli, coz jsem nechtel.
jj podla minora som si prevetivne urobil moj s tym silikonom. A jedine co mi odislo boli tie uchyty. Proste sa rozpadli. Vcera som kupil druhy (do zasoby) a uz tam vyzeraju tie uhcyty tiez vselijako. Tak sa to budem snazit nejako spravit nakolko ho mam uz cely rozobrany.
Zpět na „Bazar - Prodám díly / Parts for sale“