Můžeš se mnou počítat, že přispěju. Pokud budeme dva, jsou to 200 na osobu, pokud se někdo ještě přidá, bude to pochopitelně padat

Moderátor: Minor
Petk@ píše:Adámek taky názor mě bohužel taky nePatys nápad je to fajn ale hrnek bude stát co si myslím od 100+ a to by se nedalo i když by se tam jelo bez poháru, brány,srazovek atd
jinak píšu že letiště neděle platí a možná se rozhoupu aspoň k nějakým medailím když by se nám to povedlo odjezdit tak by se to normál vyhlasilo a když ne tak aby to nebyla moc velká finanční položka
![]()
jinak stan už na nás čeká na Seči včera jsme ho tam odvezlinavštívila se kempová restaurace a kuřecí steak jsem si tam dal asi po 150 a furt je stejně dobrej
![]()
![]()
![]()
momentální rozpočet kterej se ze vstupu snad vrátí :![]()
6ks pohárů 1275kč
60ks srazovek 550kč
nafukovací brána pokud bude tak láhev bílého vína100kč
minulí rok se na vstupnym vybralo cca 2500 takže když to bude tento rok stejné tak by jsme mohli mít ještě 800 .
jinak ještě srazové náramky nechávat dělat nebudu nějak to zase podražilo tak se mužou použít z minulého roku ještě jich tam cca 60 bude .
+ by jsem se chtěl pokusit nějak evidovat každe CRX aby jsme se pak nahadali kolik nás tam nakonec bylo![]()
Adamek píše:Petk@ rika, že už to je na poslední chvíli, ale zvladl bych to nechat vyrobit a dopravit pred odjezdem do Prahy. Co si o tom myslíte jako označení počtu CRXek? Šlo by to do rohu okna. Pro 80 CRX by to vyšlo na 400,- rozpočet už na to asi neni, klidně to zafinancuju, neni to moc,ale když by se někdo chtěl podílet, tak budu rád.
Jindřich píše:Máme sraz crx,ne? Tak jak nálepku na accu? Chcem spočítat céra,ne kdejakou rýžu
dufous píše:Jindřich píše:Máme sraz crx,ne? Tak jak nálepku na accu? Chcem spočítat céra,ne kdejakou rýžu
Pane jo jsem diskriminovanej jako bych chtěl přijet v hyundaii![]()
chapu tedy že nemám bez céra nárok na nálepku ale být nazván kdejakou rýžou když přijedukterá byla vyrobená v té samé fabrice jako crx a ne jako CRVčka co už se dělaj v anglii mě dosti uráží
Jindřich píše:dufous píše:Jindřich píše:Máme sraz crx,ne? Tak jak nálepku na accu? Chcem spočítat céra,ne kdejakou rýžu
Pane jo jsem diskriminovanej jako bych chtěl přijet v hyundaii![]()
chapu tedy že nemám bez céra nárok na nálepku ale být nazván kdejakou rýžou když přijedukterá byla vyrobená v té samé fabrice jako crx a ne jako CRVčka co už se dělaj v anglii mě dosti uráží
no jo,prosím Tě,se už neurážej a dojeď![]()
Shaka píše:tiež by mi bodol noclah neviete niekto či su ešte volné tie chatky?? budem vdačný
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti