Moderátor: Minor
Martin16 píše:Loiza666: Dobře tyhustý letecké záběry spanilky
to bude nářez
Martin16 píše:No hlavně aby při natáčení " nelélata" většina lidí s CRXale osobně věřím že to budou super záběry
(hlavně ty osobní videa
)
Loiza666 píše:Martin16 píše:No hlavně aby při natáčení " nelélata" většina lidí s CRXale osobně věřím že to budou super záběry
(hlavně ty osobní videa
)
Snad ano. Uvidí se. Bude to asi poprvé, co bude mít CRX sraz nějaké záběry z vrchu. Jako video myslím. I když nevím, jestli se dá 640x480 rozlišení říkat video
Stean píše:Loiza666 píše:Martin16 píše:No hlavně aby při natáčení " nelélata" většina lidí s CRXale osobně věřím že to budou super záběry
(hlavně ty osobní videa
)
Snad ano. Uvidí se. Bude to asi poprvé, co bude mít CRX sraz nějaké záběry z vrchu. Jako video myslím. I když nevím, jestli se dá 640x480 rozlišení říkat video
Hele pořád lepší než nic
Jimmy_CRX píše:ved urob nejake skusobne zabery svojho auta z vrchu, hod to sem a uvidime
Loiza666 píše:Jimmy_CRX píše:ved urob nejake skusobne zabery svojho auta z vrchu, hod to sem a uvidime
Jedině AudiCRX mám stále v opravně
a stále nevím, jestli stihnu sraz s CRXkem či jestli přijedu s Audi
Jimmy_CRX píše:Loiza666 píše:Jimmy_CRX píše:ved urob nejake skusobne zabery svojho auta z vrchu, hod to sem a uvidime
Jedině AudiCRX mám stále v opravně
a stále nevím, jestli stihnu sraz s CRXkem či jestli přijedu s Audi
tak audi ved to je jedno, ja som len zvedavy jak to bude vyzerat![]()
Stean píše:já bych o jednom vědětl
Loiza666 píše:Nuže, video je docela na prd... nic moc kvalita. Asi to teda bude stačit, ale nechápu nějak... smysl 640x480. Myslel jsem, že když je to takové malé video, bude mít 2 minuty třeba 50 mb a né 250 mbTo je jak HD video velké, ale kvalita jako nikde
jinak... při testování byla zničena zadní vrtulka, takže musím koupit novou. Hold se s tím modelem musím ještě naučit létat
Není to nic jednoduchého
Dudla píše:Loiza666 píše:Nuže, video je docela na prd... nic moc kvalita. Asi to teda bude stačit, ale nechápu nějak... smysl 640x480. Myslel jsem, že když je to takové malé video, bude mít 2 minuty třeba 50 mb a né 250 mbTo je jak HD video velké, ale kvalita jako nikde
jinak... při testování byla zničena zadní vrtulka, takže musím koupit novou. Hold se s tím modelem musím ještě naučit létat
Není to nic jednoduchého
a kolik váži ta kamera ? jenom jestli by tam nešlo přidělat to GO pro ?sice 1generace ale určitě lepší videa
![]()
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů