5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (berte grily:-)!)
Moderátor: Minor
Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (rezervace chatek!)
tak ani ne...domluvíme se tu na cílu (nějakej hrad asi) a pak jen v určitou dobu svolat lidi a říct "vyrážíme!" a třeba jet první pokud člověk zná cestu 
A není na klubu nekdo z okolí kdo to tam zná? 

- Job!k
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
kluci nechci vám do toho kecat chce to jako na Hondayi tu cestu projet předem aby se nestalo že tam pár jedinců neprojede přec jen nemáme offroad klub
no minulý rok mám pocit se vybrala trasa a pak někdo kdo bydlí v místě to jel projet a trasa se potvrdila
takhle si myslím je to ideální
Tak Redy, ubytko za seba som práve cvakol cez netbanking, tak snáď čoskoro dorazia a ocitnem sa na zozname...
tešiiiim.....
tešiiiim.....

enjoy VTEC
tak mi s barčou asi nebudem moc dorazit,pořád se mi nedaří najít práci,takže jsem bez peněz a na sraz asi nebudou peníze,moc mě to mrzí
Redy,kdy je pak v plánu nový sraz?nebo ještě nevíš?

Sraz také nestíhám,nestíhám dodělat CRX
Takže když bude o měsíc,dva tři dýl určitě přijedu

THE VALUE OF LIFE CAN BE MEASURED BY HOW MANY TIMES YOUR SOUL HAS BEEN DEEPLY STIRRED.
Soichiro Honda
bohužel už to posouvat nejde, máme tam už naházené rezervace na chatky, na letiště, spousta lidí s tím počítá v tomto termínu...každopádně není problém se domluvit na dalším srazu třeba za ty tři měsíce...minulý rok tu padali i návrhy jako crx sraz a pak kokořín apod...udělal bych klidně něco malého výletního, domluvil by se nějaký kemp, každý kdo by chtěl chatku tak by si jí zařídil a pořádně se zagrilovalo, za
, nějakej výlet po okolí...klidně vymyslete nějaký místečko, dejte datum, založte téma, budu jen velmi rád když se tu něco takového objeví někde blízko a já přijedu jako host
a samozřejmě pražský a okolí ať se připravují na bowlingové souznění 
, nějakej výlet po okolí...klidně vymyslete nějaký místečko, dejte datum, založte téma, budu jen velmi rád když se tu něco takového objeví někde blízko a já přijedu jako host
a samozřejmě pražský a okolí ať se připravují na bowlingové souznění Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (rezervace chatek!)
koukam na datum,myslim na nej furt...akorat to bude po mejch narozkach a ted se snazim spis doplatit dluhy co mam,uvidim v jakym stavu bude podvozek na tom priblizovadle co na me venku ceka a co na to rekne pritelkyne penezenka...
Jazzik
Kokořínské srazy byly bezva, ty bych klidně zopakoval, ale asi budeme muset vymyslet nějaké jiné místo.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
lazzzik píše:tak mi s barčou asi nebudem moc dorazit,pořád se mi nedaří najít práci,takže jsem bez peněz a na sraz asi nebudou peníze,moc mě to mrzí![]()
![]()
Pokud pojedu něčím větším, milerád vás oba naložím a vezmu sebou. A stan a obživa, to už asi nebude tak drahé, ne?
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:bohužel už to posouvat nejde, máme tam už naházené rezervace na chatky, na letiště, spousta lidí s tím počítá v tomto termínu...každopádně není problém se domluvit na dalším srazu třeba za ty tři měsíce...minulý rok tu padali i návrhy jako crx sraz a pak kokořín apod...udělal bych klidně něco malého výletního, domluvil by se nějaký kemp, každý kdo by chtěl chatku tak by si jí zařídil a pořádně se zagrilovalo, za, nějakej výlet po okolí...klidně vymyslete nějaký místečko, dejte datum, založte téma, budu jen velmi rád když se tu něco takového objeví někde blízko a já přijedu jako host
a samozřejmě pražský a okolí ať se připravují na bowlingové souznění
Navrhnul by jsem místo někde v Českem ráji, na konci prázdnin - druhá půlka srpna, či "po sezoně" začátek září?!?
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
To zní dobře. Vzhůru do ráje 
Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (Prasátko!)
Tak pozor pánové, mám tu nabídku od dufouse!
může zařídit komplet prasátko se vším potřebným, 50-60kilové prasátko by vyšlo na 3000,-, byl by zájem? pokud by se našlo nějakých 20lidí tak to máme 150,- korunek na hlavu 
může zařídit komplet prasátko se vším potřebným, 50-60kilové prasátko by vyšlo na 3000,-, byl by zájem? pokud by se našlo nějakých 20lidí tak to máme 150,- korunek na hlavu Re: 5.CRX Sraz 24-26.6.2011 (Prasátko!)
já si beru gril svůj a prasátko až tak moc nemusím 
Honda Prelude 2.0 F20A4
No tak lidi kdo zvás už měl krasně do zlatova grilované prasatko nad přírodním ohýnkem? To je hostina která není po chuti zrovna každej den? každej by dostal nožík a talířek a postupně by se odkrajovalo s točícího se prasátka no podle mě lákavá představa 

taky jde o tom kdy byste to dělali, ten víkend má máma 60 narozeniny, takže budu moct jen na jeden den 
Honda Prelude 2.0 F20A4
no to Redy ma asi na starost uspořádání programu ja nevím nic 
to už záleží na dohodě, asi nej bude sobota 
- Malicka
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidičky.Já každopádně dorazím,ale nevím zda CRXou,nebo Fiatem.Hondička mi stojí v garáži a nevíme co s ní.Zkouším vyměnit lambdu,tak snad to bude tím.
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“