Tak pardové, přiznejte se, kdo letos byl a jakej byl sraz??? Mě to bohužel časově nevyšlo, měl jsem tam velkou narozeninovou akci, ale asi jen 20km od svijan, dokonce jsem jel přímo kolem kempu v újezdě po cestě na dálnici jsem dokonce potkal matyho a pemiho
bomba, ale škoda musel jsem odjet v sobotu kůli přítelkyni.... aspoň jsem osobně pokecal a poznal gizmiho a dalpola a pak ještě pár dalších.... uvidíme jak se to bude vyvíjet s hondou a se mnou jestli se zúčastním jiných srazů
Honday super, bezva organizace, oproti minulým ročníkům ubývá crx. Ramikovi to jede po swapu moc hezky, Pemi s "pemisteinem" (čili motor B20A1) doslova létá a holky jsou stále krásné, jak dokládají fotky. Likuška už byla ke konci unavená z hluku z vytočených motorů na letišti, já si připálil kolena a zjistil, že videa točená na foťák za moc nestojí. Nicméně zkusím aspoň pár sprintů někam vložit.
Opravdu se to moc povedlo, po pátečním bouřkovém počasí se obloha vyčistila a sluníčko do nás pálilo jako divé po zbytek víkendu crxařů bylo překvapivě málo, doufám že to na další akci naparvíte a uděláme pořádnou řadu stejně jako delsol team
Ty jo to je divné že spíše crxařů ubývá, crx sraz se myslím hodně povedl nad očekávání pokud ale bude kokořín tak se mnou stopro počítejte tak hlavně že se to povedlo alespoň pro těch pár crxařů a pořádně jste to užili! sice crxařů málo, ale podle fotek sličných crxařek dostatek teda kromě pemiho