prehnal jsem to se silou slov, coz se nemelo stat, a je fakt, ze na to, ze se o vsechno staral jeden clovek to klaplo perfektne, jak tu nekdo psal

Moderátor: Minor

! všem děkuji a jsem rád že se sraz líbil, byla to taková moje organizační premiéra, tak jsem rád že vše dobře dopadlo...defakto jsem se do toho pustil sám a vše sám zařizoval, ubytování, letiště, organizaci, nějakou tu zábavičku, ale vlezli mi do toho státnice, do poslední chvíle jsem řešil jestli vůbec můžu řídit, kvůli té pokutce atd, takže žádnej med, ale hrozně mě to bavilo, hlavně když šlo o crxátka...no a pokud mooon do příštího srazu připraví a zorganizuje nějaké soutěže, postará se o plynulý chod při srazu, budu jen rád, když na mě zbude jen ta důležitější organizační stránka 
jsme prostě bouráci, že jsme to poskládali
všem velké díky za pomoc!
moc dobře vím co obnáší vše organizovat a taky jsem doufala že nás to letos nečeká ale podle ohlasů se tomu nevyhneme
, tak urcite s nejakyma aktivitama vyrukuju 
Malicka píše:Ahojky,tak jsme taky úspěšně dojeli domů.Sraz byl peckovej,jsem ráda,že jsem vás všechny poznala.Báli jsme se,že dojedem jako poslední,ale prd,byli jsme třetí.Dostala jsem pusu od taťky na tvář a přivítání bylo za náma.Spanilka byla úžasná a ten nápis byl skvělej.Povedl se,stejně tak fotky,co jsou na foru.Sprinty byly taky báječný,ač jsem teda nejela,ale bylo mi ctí,startovat to vám ostatním![]()
Tak se snad brzy zase sejdem a pořádně si to užijem...

Minor píše:Jojo, velká paráda, všechno se to krásně povedlo. A těší mě, že některé přezdívky už znám i osobně. A pokud to do příště zase trochu zapomenu nebo popletu, nemějte mi to za zlé:)
pepo crx píše:a my ďakujeme za perfektnú štartovačku na šprintoch
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti