prehnal jsem to se silou slov, coz se nemelo stat, a je fakt, ze na to, ze se o vsechno staral jeden clovek to klaplo perfektne, jak tu nekdo psal
 priste musim min kecat a vic se zapojit do organizace, ono keca se to pekne, ale je fakt ze jsem pro sraz nehnul ani brvou, jen teda ze jsem se snazil tam nahodit nejaky bazar, o terem se tady pred srazem mluvilo. Vsem koho jsem se dotkl se omlouvam, a priste se polepsim, nevim jen jestli to priste bude jeste letos.
 priste musim min kecat a vic se zapojit do organizace, ono keca se to pekne, ale je fakt ze jsem pro sraz nehnul ani brvou, jen teda ze jsem se snazil tam nahodit nejaky bazar, o terem se tady pred srazem mluvilo. Vsem koho jsem se dotkl se omlouvam, a priste se polepsim, nevim jen jestli to priste bude jeste letos.  

! všem děkuji a jsem rád že se sraz líbil, byla to taková moje organizační premiéra, tak jsem rád že vše dobře dopadlo...defakto jsem se do toho pustil sám a vše sám zařizoval, ubytování, letiště, organizaci, nějakou tu zábavičku, ale vlezli mi do toho státnice, do poslední chvíle jsem řešil jestli vůbec můžu řídit, kvůli té pokutce atd, takže žádnej med, ale hrozně mě to bavilo, hlavně když šlo o crxátka...no a pokud mooon do příštího srazu připraví a zorganizuje nějaké soutěže, postará se o plynulý chod při srazu, budu jen rád, když na mě zbude jen ta důležitější organizační stránka
 ! všem děkuji a jsem rád že se sraz líbil, byla to taková moje organizační premiéra, tak jsem rád že vše dobře dopadlo...defakto jsem se do toho pustil sám a vše sám zařizoval, ubytování, letiště, organizaci, nějakou tu zábavičku, ale vlezli mi do toho státnice, do poslední chvíle jsem řešil jestli vůbec můžu řídit, kvůli té pokutce atd, takže žádnej med, ale hrozně mě to bavilo, hlavně když šlo o crxátka...no a pokud mooon do příštího srazu připraví a zorganizuje nějaké soutěže, postará se o plynulý chod při srazu, budu jen rád, když na mě zbude jen ta důležitější organizační stránka  měl jsem za to že si se zabavil bazarem
 měl jsem za to že si se zabavil bazarem 
 ale tak vse je jednou poprve
  ale tak vse je jednou poprve
 jsme prostě bouráci, že jsme to poskládali
 jsme prostě bouráci, že jsme to poskládali  všem velké díky za pomoc!
 všem velké díky za pomoc!
 Nezlobte se na mě ale pokud někdo čekal obskakování a soutěže po celý víkend tak měl být asi spíš na tuning srazu, crx sraz je hlavně o autech, lidech a pohodě.
  Nezlobte se na mě ale pokud někdo čekal obskakování a soutěže po celý víkend tak měl být asi spíš na tuning srazu, crx sraz je hlavně o autech, lidech a pohodě.   neresil jsem to, ze by to redy mel zorganizovany blbe, jeden clovek nemuze stacit vsechno, to je mi jasny. Jen jsem tomu ukazal druhou stranu mince. Toho nazoru jsem nebyl sam co jsem o tom s par lidma mluvil.
  neresil jsem to, ze by to redy mel zorganizovany blbe, jeden clovek nemuze stacit vsechno, to je mi jasny. Jen jsem tomu ukazal druhou stranu mince. Toho nazoru jsem nebyl sam co jsem o tom s par lidma mluvil.
 mimoto další zdá se bude koncem srpna na Kokořínu
 mimoto další zdá se bude koncem srpna na Kokořínu   ...
 ...