Dudla píše:Source of the post No já uvidím jak pojede Vendik ale asi budu potřebovat někoho kdo vezme stan velkej
mi pojedem s tebou ještě si upřesníme čas aby pačesové měli dost čau se připravit

Moderátor: Minor
Dudla píše:Source of the post No já uvidím jak pojede Vendik ale asi budu potřebovat někoho kdo vezme stan velkej
Vendik píše:Source of the postDudla píše:Source of the post No já uvidím jak pojede Vendik ale asi budu potřebovat někoho kdo vezme stan velkej
mi pojedem s tebou ještě si upřesníme čas aby pačesové měli dost čau se připravit
Wláďa píše:Source of the postVendik píše:Source of the postDudla píše:Source of the post No já uvidím jak pojede Vendik ale asi budu potřebovat někoho kdo vezme stan velkej
Jo, ty budeš čekat na Zoulíky jo? Tak to stihnem v pohodě dorazit za vámi a ještě se klidně pro něco vrátit, když zapomeneme.
Sabrio píše:Source of the postWláďa píše:Source of the postVendik píše:Source of the post
Jo, ty budeš čekat na Zoulíky jo? Tak to stihnem v pohodě dorazit za vámi a ještě se klidně pro něco vrátit, když zapomeneme.
Ty svině![]()
![]()
![]()
Jindřich píše:Source of the post Vypadá to,že v práci to klapne, takže vás po roční přestávce rád uvidím. Svezu se s Hekim![]()
Heki,vem pořádnou flašu,čecháčci jsou žízniví![]()
![]()
Heki píše:Source of the post Tak co borci, kde jsou fotky?
Redy píše:Source of the post Fotky ještě nemám, ale za to jsem stihl videoenjoy
![]()
https://youtu.be/mZ0qnyQTuC4
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti