Tu myšlenku mám v hlavě už delší dobu. Možná už tu zimu když sem tu rzí sežranou placku přivez domu sem si říkal, že by to někdy chtělo udělat...
Skoro každej rok jezdíme autem do Chorvatska. Směr Budějovice na Linz atd.. Vloni poprvé jsme projeli komplet Rakousko, Slovinsko i Chorvatsko po okreskách. Mezi polema, vesnicema, horama. Jedem s naloženym Civicem ekonomem, takže do kopců to nejelo a já si říkal, že sem neměl bejt posera a to CRXo vzít. Zkuste si prohnat Google mapama JEZERSKI PRELAZ, LOIBL PASS nebo SÖLK PASS. Ta cesta trvá o par hodin déle, ale není nuda a neusínám jako na dálnici.
Letos v květnu (2018) jsem udělal CRXem první větší výlet a na pozvání jedné firmy vyrazil do Tyrolska v Rakousku. Výlet cca. 1200km, ale na místě nás vozili autobusem a pořád do nás lili pivo a cpali jídlo

Chtěl bych se na pár dní sbalit a odjet. Najít v mapě trasu a vyrazit. Lákalo by to někoho z vás taky? Pět CRXek v Alpách nebo v rumunskejch Karpatech? Když sem tady na klubu zadal vyhledat 'výlet' našlo mi to téma 'Prázdniny s crx?', ale nic moc jsem se tam nedozvěděl.
Je na to ještě dost času, ale na jaře bych hrozně rád CRXem vyjel. A kdyby se našel někdo další, kdo by chtěl takovej výlet podniknul, byl bych strašně rád. Popřemýšlejte nad tim. Podle délky trasy a podle toho co bychom cestou chtěli vidět by to zabralo 3-5 dní... Nečekám, že by jelo 10 aut, ale 3-5 bych považoval za úspěch. Projet pěkný silnice, večer zakotvit v kempu, najíst se, vypít 3 piva těšit se na další den. Seděl sem teď u map a mohlo by to vypadat třeba takto https://mapy.cz/s/3hZ9s . Cesta na jih pro nás asi ideální volba. Láká mě třeba to výše zmíněné Rumunsko nebo i Norsko, ale dojet se vykoupat do Chorvatska by nám mohlo stačit.
Popřemýšlejte o tom a zatim mi sem napište, kam nejdál ste s CRXem dojeli. Vím, že to moje bylo kdysi v Amsterodamu, že Michal byl na Korzice.....
Ondra