12.CRX sraz 15.6.-17.6.2018
Moderátor: Minor
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
Srazovky se dělají od 7.srazu a myslím že bych je našel doma co zůstalo a asi to bude někde v emailu 

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Já třeba mám vsechny srazovky komplet doma na zdi

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Mám to 20km od baráku tak určitě se na pěkný auta dorazím mrknout v sobotu a konečně vás trochu poznat:)
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Tak poháry jsou doma zítra pro bránu a je hotovo
jediné co není dořešené je letiště to co je 25km lze pronajmout ale momentálně je tam uskladněná siláž X, dalsi dvě letiště jsou 40km ale je tam cedule zákaz vjezdu ale zase jen na jednom vjezdu ze tří
jedná se o letiště co se jezdila na Seči , dnes jsem mluvil s kempem a vše v pohodě ale důležité upozornění !!!! POZOR UBYTOVÁNÍ ATD NELZE PLATIT KARTOu

Zdravíčko. Jedu prvně a chci se zeptat, jestli nemá někdo typ na pohodlnou cestu z Poličky už do kempu
?

- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj.
Jedu tudyma taky,Polička,Borovnice, Sněžné,Fryšava pod Žákovou horou,Sklené,Počítky,Žďár nad Sázavou odbočit doprava na
37mičku směr škrdlovice hlídat odbočku Autokemp Pilák(pilská nádrž).Těšíme se!!!! Standa.
Jedu tudyma taky,Polička,Borovnice, Sněžné,Fryšava pod Žákovou horou,Sklené,Počítky,Žďár nad Sázavou odbočit doprava na
37mičku směr škrdlovice hlídat odbočku Autokemp Pilák(pilská nádrž).Těšíme se!!!! Standa.
Děkuji všem za krásný víkend, hlavně pak Petkovi a Janě za organizaci, jejich pomocníkům, Dudlovi za soudek a velmi záživné svezení, Martinovi za láhev červeného a slaninovou snídani, dalšímu Martinovi za další láhev červeného, pejskům za jejich neutuchající obliznou přízeň, všem za bezva pokec a pohodu a těším se moc na příště.
Pokud jsem na někoho zapomněl, jsem holt už hlava děravá a lepší to nebude:)
Jo, Vysajcelebongovi vřelé díky za haldu materiálu do dílny
Pokud jsem na někoho zapomněl, jsem holt už hlava děravá a lepší to nebude:)
Jo, Vysajcelebongovi vřelé díky za haldu materiálu do dílny

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny Srazáky z letošního srazu.Hlavně bych chtěl všem poděkovat za přízeň a ocenění mojí práce při hodnocení
ůrovně pobouračkové na mojí EE8-ce.Mám z toho velmi dobrý pocit a kdybych se nedržel,určitě by i nějaká slza ukápla při tom sobotně večerním hodnocení,hodně mě to dojalo!Jsem si hodně vědom té spousty nedostatků,které s na tom autě po té amatérské opravě vyskytují,ale ja jsem hodně šťastný,že si opět mohu užívat každodenního ježdění s tímto tak vyjimečným vozem.Ještě jednou velký Dík a těšíme se opět na další,příští setkání s Vámi se Všemi Zdraví Standa.
ůrovně pobouračkové na mojí EE8-ce.Mám z toho velmi dobrý pocit a kdybych se nedržel,určitě by i nějaká slza ukápla při tom sobotně večerním hodnocení,hodně mě to dojalo!Jsem si hodně vědom té spousty nedostatků,které s na tom autě po té amatérské opravě vyskytují,ale ja jsem hodně šťastný,že si opět mohu užívat každodenního ježdění s tímto tak vyjimečným vozem.Ještě jednou velký Dík a těšíme se opět na další,příští setkání s Vámi se Všemi Zdraví Standa.
Také díky Petkovi za organizaci a všem za účast! Jako vždy parádní setkání, člověk poznal nové tváře a potřásl rukou s řadou štamgastů, což je paráda

- Martin16
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Všem obrovské díky za další peckovní sraz
Bylo krásné vás všechny zase po roce vidět takto pohromadě 

アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"
- PeteZ
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Obrovský díky pořadatelům
Byl to opět super víkend.....těším se na vás na všechny zas příště(a třeba to vyjde i dřív než za rok
)

Byl to opět super víkend.....těším se na vás na všechny zas příště(a třeba to vyjde i dřív než za rok

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Za nás taky velké díky všem co se podíleli na organizaci. 
Byl to zase jeden velmi povedený srázek. Jediné co mě mrzí je, že už to máme za sebou. Když ono to vždycky tak rychle uteče.

Byl to zase jeden velmi povedený srázek. Jediné co mě mrzí je, že už to máme za sebou. Když ono to vždycky tak rychle uteče.

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- James
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Srázek byl velice fajn,
že se mi večer ani nechtělo domů
že se mi večer ani nechtělo domů

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
Taky se přidám a chtěl by jsem všem hlavně poděkovat že jste dorazili a všichni jsme si užili fajn víkend
myslím že sraz se povedl i vše kolem i počasí nám celkem přálo
chtěl bych také poděkovat všem co pomohli s organizací atak dále
škoda že to tak rychle uteklo každopádně je v plánu ještě tento rok něco udělat i třeba jen formou jednodenní scuknutí nebo tak něco
jediná špatná zpráva že na pilák se nejspíš pár let nebudem moct podívat protože dle emailu nebude další podobná akce povolena / ano byl hluk ale to se dalo čekat když tam dojede 80lidi ale hold důchodce v kempu co nemá co na práci a neřekne stište se ale rovnou volá na policii dokáže zavařit přesto že v kempu hrála v noci hudba nejen od nás
ale co se dá dělat
příští rok znovu SeČ
příští týden sem napíšu výsledky soutěží a vybraných peněz a rozpočet na sraz a můžete se těšit také ne nějaké video 

Myslím, že jsme byli velmi decentní, pokud vím, nebylo žádné túrování a tak. No co, pojedeme jinam 
A na podzim se moc těším, že ještě něco bude

A na podzim se moc těším, že ještě něco bude

Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Týden po srazu,opět pohár,asi se z toho zblázním---ne jsem rád--tentokrát s veteránem a přímo od starosty.
Zdravím Všechny a těšíme se na příští CRXsetkání. St.a Ev.
Zdravím Všechny a těšíme se na příští CRXsetkání. St.a Ev.
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“